Hogyan küzdhetném le a pókfóbiámat?
Én pár évvel ezelőtt elájultam a pókoktól.Aztán vidékre költöztem,és ott annyi pókkal találkozom,hogy megszoktam.Volt,hogy direkt odamentem hozzájuk,és nézegettem,a szívem meg majd kiesett a helyéről!
Én azt tanácsolnám,Te is kezdj közeledni hozzájuk,de csak lassan,és nyugi gondolj arra,hogy Ők jobban félnek Tőled,mint Te Tőlük,hiszen Ők hidegvérűek,és megérzik a Te tested melegét,ami félelemre gerjeszti Őket!
Sok sikert!
Persze ne egy madárpókkal kezd,lehetőleg egy kaszáspókkal:)
Köszönöm szépen! :)
Az a baj, hogy én még leütni sem merem a pókokat, főleg itt csak ilyen fekete, nagy pókok vannak (persze van kicsi is de azokat ritkán látok) :s De majd megpróbálok egy kissebbet 'kiszemelni' ... Tegnap pont egy kis pók volt a falamon. Fogtam egy könyvet és kb negyed óra kellett, hogy lemerjem csapni.. Kapkodtam a levegő után, sírógörcsöm volt :s Szóval ja, ennyire félek tőlük..
Én is nagyon félek pókoktól. Gondolkoztam rajta, (amit az egyik válaszoló írt), hogy odamegyek hozzá és megfigyelem...Még nem jutottam el idáig, majd talán kipróbálom.
Múltkor fent a sarokba volt egy pók de nem akármekkora..Hosszú lábai voltak és fekete volt:S hát mondanom sem kell, hogy utána egész éjszaka nem tudtam elaludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!