Ha ti a helyembe lennétek befeküdnétek a pszichiátriára?
Súlyos depresszióban szenvedek évek óta. A munkanélküliség és a párommal megromlott viszonyom teljesen kifordított magamból. Délutánig alszom ,utána a gép előtt ülök.Az orvosokhoz nem tudok időre menni ,mert nincs se kedvem se erőm elindulni. A párommal veszekszem ,dührohamoat kapok, múlthéten bevettem egyszerre 5 frontint.
De nem tudom jót tenne -e ,nem tudom ,hogy működik ez a kórházba. Félek itt hagyni a párom és a kutyáim.
Kedves Kérdező!
Ha a pszichiátriát választod, sajnos csak rontani fog a helyzeteden. Az orvos aki ezt a pályát választja, tisztelet kivételnek, kevés van ilyen, betegebb mint a páciens. Ne tedd. A pszichiátriai betegségek ~70 % ban nem biokémiai okok vannak, azok csak okozatok. Azt tudom tanácsolni, hogy keress alternatív megoldásokat is, ha hited van benne. Személyes tapasztalat: kényszerbeteg voltam, melyet nem tudnak gyógyítani csak jo esetben tünetmentessé tenni. Ma egészséges vagyok, és nem a pszichátria gyógyított meg. Legjobbakat.
Kedves utolso, leirnad, hogyan sikerült, mi segitett?
(en is ilyen modszereket reszesitek elönybe, es ismeretsegi körömben hatha segiteni tudok ilyen problemaval küszködönek)
Köszönöm elöre is!
Kedves "Utolsó Válaszoló" :)
A pszichiátriai betegségek többségében, melyeket nem tudnak gyógyítani (depresszió, skizofrénia stb...). Az orvostudomány olyan területet próbál meg gyógyítani, láthatóan kevés sikerrel, melynek mibenlétét nem tudja meghatározni definiálni. Csak sajnos a következményeket, okozatokat, a tüneteket kezeli, mely nem szünteti meg magát a kiváltó okot, mint ahogyan -egy hasonlattal éljek egy folyó eléállított gát sem a víz áramlását. Megtapasztalásom és hitem szerint a psz. betegségeket elhalt emberi lelkek/entitások által okozott energiaveszteség okozza. A többi nagyjából 30%-valóban idegrendszeri eredetű. üdv
Kedves "előttem válaszoló"!
Köszönöm ismét, ezekben teljesen egyetértünk. :) Nem ilzen általános választ gondoltam, hanem konkretan, hogy mi. Ha jól értem, a bioenergetika segített? Vagy konkrétan minek tudod be, ami segített? (Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek, a kérdezőtől és az olvasóktól is, de nem tudok privát írni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!