Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha ti a helyembe lennétek...

Ha ti a helyembe lennétek befeküdnétek a pszichiátriára?

Figyelt kérdés

Súlyos depresszióban szenvedek évek óta. A munkanélküliség és a párommal megromlott viszonyom teljesen kifordított magamból. Délutánig alszom ,utána a gép előtt ülök.Az orvosokhoz nem tudok időre menni ,mert nincs se kedvem se erőm elindulni. A párommal veszekszem ,dührohamoat kapok, múlthéten bevettem egyszerre 5 frontint.

De nem tudom jót tenne -e ,nem tudom ,hogy működik ez a kórházba. Félek itt hagyni a párom és a kutyáim.

2011. febr. 10. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha a pszichiátriát választod, sajnos csak rontani fog a helyzeteden. Az orvos aki ezt a pályát választja, tisztelet kivételnek, kevés van ilyen, betegebb mint a páciens. Ne tedd. A pszichiátriai betegségek ~70 % ban nem biokémiai okok vannak, azok csak okozatok. Azt tudom tanácsolni, hogy keress alternatív megoldásokat is, ha hited van benne. Személyes tapasztalat: kényszerbeteg voltam, melyet nem tudnak gyógyítani csak jo esetben tünetmentessé tenni. Ma egészséges vagyok, és nem a pszichátria gyógyított meg. Legjobbakat.

2011. febr. 12. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolso, leirnad, hogyan sikerült, mi segitett?

(en is ilyen modszereket reszesitek elönybe, es ismeretsegi körömben hatha segiteni tudok ilyen problemaval küszködönek)

Köszönöm elöre is!

2011. febr. 12. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "Utolsó Válaszoló" :)

A pszichiátriai betegségek többségében, melyeket nem tudnak gyógyítani (depresszió, skizofrénia stb...). Az orvostudomány olyan területet próbál meg gyógyítani, láthatóan kevés sikerrel, melynek mibenlétét nem tudja meghatározni definiálni. Csak sajnos a következményeket, okozatokat, a tüneteket kezeli, mely nem szünteti meg magát a kiváltó okot, mint ahogyan -egy hasonlattal éljek egy folyó eléállított gát sem a víz áramlását. Megtapasztalásom és hitem szerint a psz. betegségeket elhalt emberi lelkek/entitások által okozott energiaveszteség okozza. A többi nagyjából 30%-valóban idegrendszeri eredetű. üdv

2011. febr. 12. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "előttem válaszoló"!

Köszönöm ismét, ezekben teljesen egyetértünk. :) Nem ilzen általános választ gondoltam, hanem konkretan, hogy mi. Ha jól értem, a bioenergetika segített? Vagy konkrétan minek tudod be, ami segített? (Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek, a kérdezőtől és az olvasóktól is, de nem tudok privát írni.)

2011. febr. 13. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan arról van szó, hogy az elhalt lelkek a fizikai test halála után ~42 napig itt marad ebben a viágban, mivel a test által termelt bioenergia táplálja. De ezelfogy mivel már nincs fizikai teste. Lehetősége nyílik 42 nap után felsőbb dimenziókba lépni, de ezt nem teszi meg -sajnos a legtöbb lélek mivel nincs benne a nyugati hitrendszerbe hogy ilyen létezik. Ha felmenne a 4. dimenzióba lehetősége nyilna ujjászületni. A lényeg az ha itt marad, akkor egy másik élő ember bioenergiájából "táplálkozik", az emebri test energiája viszont csak 1 embernek elegendő. Így energiaveszteség alakul ki, ami előnytelen a megszálló és a megszállott részére is. A megszállottra kivetítheti betegségeit, a nem elegendő energia pszichés, és pszichoszomatikus betegségeket idéz elő. Léteznek szertartások, melyekkel meg lehet értetni az elalt lélekkel, hogy neki itt már nem jó, nincs teste és lehetősége van újra leszületni, ha átmegy a "fénykapun". De sajnos az elhalt lelkek nem is tudják sokszor hogy meghaltak, ilyenek pl. a traumatikus halálesetekben elhunytak is. "elhalt lelkek hazasegítése" rágooglézol, vannak akik foglalkoznak ilyen rituálékkal. Remélem segíthettem. Üdv.
2011. febr. 13. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Ismét köszönöm az "előttem válaszolónak"! :)
2011. febr. 14. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj szerintem feküdj be mert ez gyógyulást/javulást hozhat.A kutyáidat a párod a rokonaid barátaid is eltudják látni,úgy gondolom.Most magadra koncentrálj minden féleképpen.:-) Kitartást!
2011. márc. 25. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!