Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borderline-osok, hogy bírjátok?

Borderline-osok, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
önutálat, önimádat, lágyság, agresszió, sírás, nevetés, bizalmatlanság, bizalom, akarat, gyengeség másodpercenkénti váltakozása félelmetes érzelmi hullámzással. ebbe bele lehet fáradni.
2011. febr. 10. 11:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez velem is pontosan így van, mindent akarok, és semmi sem lesz belőle. És persze, mindenki másmilyen. Azt hiszem, nincs is "tankönyvi eset", tiszta borderline, legalábbis nemigen találkoztam még ilyennel, inkább csomó minden társul hozzá, keveredik, és kialakul mindebből az egyén. Sok tekintetben (bár másokban, mint amiket felsoroltál :D igaz, nem iszom én sem) én sem vagyok épp tipikus. Azt viszont megfigyeltem a különböző csoportokban, helyeken, emberekkel kapcsolatban, hogy mindenkivel van valami kapcsolódási pont, egyezések, azzal is, aki első ránézésre teljesen másmilyennek és antipatikusnak látszik... tök érdekes, kivel mi.
2011. febr. 10. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
öngyilkos gondolataitok vannak ?(és ha igen milyen gyakran)
2011. febr. 10. 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Olyan "mi lenne"-szinten jut eszembe, amikor nagyon szenvedek és nem látom a kiutat éppen. De én nem akarok meghalni.
2011. febr. 10. 17:30
 14/17 A kérdező kommentje:
perdsze, eszembe jut, de inkább az, hogy reggel felkelek: na, ma megint egy nehéz nap lesz, vajon mit kéne nekem ma itt csinálni??? és sokszor az, hogy: mégis mennyi van még hátra? és hogy ki lehet-e ebből jönni? pszichóm aszonta, h ez egy áldás valahol... mondom köszönöm. monroes, józsef attila, albert györgyi, daróczinak is ez volt. mondom remek, mind halott, tud valami jó hírt is mondani? olyan érzés, mintha gyerek maradtam volna. és nem értem a dolgokat a földön.
2011. febr. 11. 07:51
 15/17 A kérdező kommentje:
monroe, bocsi
2011. febr. 11. 07:52
 16/17 anonim ***** válasza:
En 3 eve tudom, hogy az vagyok. Ugy erzem egy felnott testbe zart apro gyerek vagyok. Neha nagyon utalok mindent es mindenkit, neha meg imadom az eletet. Ha rosszabb idoszakaim vannak, akkor egyszeruen leoffolom magam, es nem is nagyon beszelek. Sajnos mar a kapcsolataim is ramentek erre az egesz bpd-s betegsegre. Megtanultam viszont, hogy nem erdemes vagdosni magam, mert attol nem lesz jobb, es nehez rejtegetni az emberek elol. Ha veghez vittem volna amiket elterveztem, akkor mar huuhhaa ki lehetnek. :) Sajnos nem igy tortent.
2011. febr. 20. 19:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Látom, hogy régi a kérdés, de ha még aktuális, beszélgessünk, írj privátot!
2012. márc. 4. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!