Borderline-osok, hogy bírjátok?
Fogalmam sincs arról, h ez igaz-e vagy sem, van-e ilyen betegség vagy sem, de szeretnék kérdezni tőletek.
Művészlélek vagyok, kerámia, festés, zenélés, iszonyúan lázadó vagyok, nem bírom a társadalom által megkívánt dolgokat, ilyenekre gondolok:
ha fekete, akkor fehér, ha eskuvő, akkor feketében, ha szülés akkor örökbefogadás, ha nagy, akkor kicsi, ha német akkor angol, szóval nagyon nehéz.
Iszonyű érzések vannak bennem, önimádat, önutálat, gyávaság, egetrengető erő, hangoskodás, halk szó, nevetés, sírás és ez naponta váltakozik bennem, boldogság pedig nincs, mert ha minden tökéletes, nekem az sem jó. eskü néha lennék egy stadionban metál énekesnő, ugyanakkor meg ott van a nőies oldalam, mikor műkörömmel miniben járkálok, fogalmam sincs ki vagyok és mit akarok. és a KELL szóra menekülök. mint egy vad farkas, betörhetetlen ló. kegyetlenül szenvedek, megfulladok a kötöttségektől. ilyen ez az állapot? mintha azért lennék a földön, hogy görbe tükröt mutassak mindenkinek.
ilyesmi nektek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!