Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borderline-osok, hogy bírjátok?

Borderline-osok, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
önutálat, önimádat, lágyság, agresszió, sírás, nevetés, bizalmatlanság, bizalom, akarat, gyengeség másodpercenkénti váltakozása félelmetes érzelmi hullámzással. ebbe bele lehet fáradni.
2011. febr. 10. 11:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
sok alkohollal
2011. febr. 10. 11:44
 2/17 anonim válasza:
Detto!
2011. febr. 10. 12:02
 3/17 A kérdező kommentje:
beszélgessünk! meséljetek
2011. febr. 10. 12:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Mit meséljek? Te hogy bírod?
2011. febr. 10. 14:32
 5/17 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs arról, h ez igaz-e vagy sem, van-e ilyen betegség vagy sem, de szeretnék kérdezni tőletek.

Művészlélek vagyok, kerámia, festés, zenélés, iszonyúan lázadó vagyok, nem bírom a társadalom által megkívánt dolgokat, ilyenekre gondolok:

ha fekete, akkor fehér, ha eskuvő, akkor feketében, ha szülés akkor örökbefogadás, ha nagy, akkor kicsi, ha német akkor angol, szóval nagyon nehéz.

Iszonyű érzések vannak bennem, önimádat, önutálat, gyávaság, egetrengető erő, hangoskodás, halk szó, nevetés, sírás és ez naponta váltakozik bennem, boldogság pedig nincs, mert ha minden tökéletes, nekem az sem jó. eskü néha lennék egy stadionban metál énekesnő, ugyanakkor meg ott van a nőies oldalam, mikor műkörömmel miniben járkálok, fogalmam sincs ki vagyok és mit akarok. és a KELL szóra menekülök. mint egy vad farkas, betörhetetlen ló. kegyetlenül szenvedek, megfulladok a kötöttségektől. ilyen ez az állapot? mintha azért lennék a földön, hogy görbe tükröt mutassak mindenkinek.

ilyesmi nektek is?

2011. febr. 10. 15:09
 6/17 anonim ***** válasza:
milyen idős vagy?
2011. febr. 10. 15:12
 7/17 A kérdező kommentje:
30
2011. febr. 10. 15:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem. Illetve részletekben, de csak részletekben érzem át, amiket leírtál. Nem lázadok így, az biztos, bár az én világlátásom más, lázadni fárasztó és felesleges, egyáltalán nincs rá késztetésem. Persze ha valami nem jó NEKEM, akkor máshogy csinálom, nem állok be sehova szó nélkül, de önmagáért a lázadásért lázadni, nem. Művészi hajlamaim vannak, de nem elvárás. Ami alap, az az alap hiánya, nincs stabil énkép, fogalmam sincs, ki vagyok, percenként változik, hogy ki akarok lenni, ezzel együtt változik minden külsőség és a céljaim is, erős érzelmi labilitás, illetve nem csak érzelmi, önmagában a létet érzem elmondhatatlanul labilisnak, fogalmam sincs, mikor csúszik ki a kezemből az egész és esem szét, kapkodok csak utána. Viszont én boldog vagyok... alapjában véve. Nagyon intenzíven élem meg a rosszat, de a jót is, és élvezem. Ezt az egészet. Az állapotot, amiben vagyok, az ezzel járó másik rálátást. Nem tudom, segítettem-e bármit is. De diagnosztizáltak téged egyáltalán ezzel, vagy csak te feltételezed magadról, vagy csak érdekel? Ez nem világos.
2011. febr. 10. 15:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Kényszerbetegség, depresszió, skizotip zavar, generalizált szorongás, borderline, ezekről van papírom, meg sajnos kórházi élményem:( nos sztem borderlineok között is van különbség, én pl nem vágom magam, nem iszom és nem vagyok "kibírhatatlan".
2011. febr. 10. 15:44
 10/17 A kérdező kommentje:
akartam én már lenni informatikus, teológus, orvos, zenész, karmester, vegyész, sorolhatnám. mindenbe hatalmas hévvel vágok bele, aztán semmi sem lesz belőle:(
2011. febr. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!