Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tapasztalatok/ismeretek...

Tapasztalatok/ismeretek Risperdal ill. Sertalin tablettával kapcs?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 18:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, mert csak nagyon ritka esetben pontozok le.
2011. márc. 12. 19:46
 22/25 anonim ***** válasza:

Amit írtál, az legalább a kérdezők 80%-ára igaz, ezért nekem gyanús is a 90%-os versenyző.

Sokan megerősítést keresnek, mások szimplán beszólnak hülyeséget, megint mások a saját véleményüket írják, le se sz. a kérdést magát.

A vélemény még oké, de csak ha a válasszal kombinálva jelenik meg. Sztem.

2011. márc. 13. 13:45
 23/25 A kérdező kommentje:
Igen, főként mivel azért kérdeznek itt, mert szükségük van tanácsra :)
2011. márc. 13. 14:39
 24/25 anonim ***** válasza:
56%
Én szedtem egy hónapig és hiába volt ez már egy fél éve az emlékezetem teljesen tönkre tette,nem tudok értelmesen beszélni ,összeakadnak a szavaim,mindig mindent elfelejtek,szüleimnek ezt hiába mondom annyit mondanak, régen volt,kiürült a szervezetedből,tehát semmi bajod,ne ezen fantáziánj,ajánlom olyanoknak akik tönkre akarják magukat tenni.
2011. ápr. 5. 16:28
 25/25 Laila Qassam ***** válasza:
Idős, és demenciás idősek otthonában ezt a gyógyszert alkalmazták az agresszív idős lakóval szemben. Amikor ott dolgoztam. Rengeteg mellékhatásai vannak. Idős és demenciás személyekre különösen veszélyes gyógyszer. Pár embert ezzel a gyógyszerrel küldtek a halálba, nem egészen két hét alatt. Ugyanis amint az elkülönítőbe került az idős, demens lakó, fokozatosan romlott az egészségügyi állapota a Risperdal hatására. Már nem dolgozok abban az otthonban. Az orvost pedig egy ápoló nem bírálhatja felül!
2019. máj. 4. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!