Tapasztalatok/ismeretek Risperdal ill. Sertalin tablettával kapcs?
Látszik a szükséges terápia hiánya, állj vissza, és közel normális lehetsz.(legalábbis első blikkre).
No nem írok többet, mert nem szép dolog egy mentális beteget alázni. Tiéd lehet az utolsó szó, csak szedd a gyógyszereidet, nem úgy van, h. abbahagyom, mert olyan a kedvem...
Szia kedves utolsó!
Látom, te is 57% os vagy. Téged miért soroltak ennyire vissza? Csak mert válaszoltál a kérdésekre, és nem úgy, ahogy a kérdezőnek tetszett volna?
Kedves utolsó!
Nem értékeltem az előtted írót.
Azért vagyok 57%on, mert ha pl. 10-en ugyanazt a hülyeséget írják le-más szavakkal,(Ponyvaregény-Mr. Wolf-"Uraim, ne szopjuk már egymás f...), akkor is beírom ami szerintem van, és rögtön kapok is 10 pirosat.
Sőt szinte csak oda írok be ahol tévedést látok, nem érdekel, hányan bólogattak előtte egymásnak a baromságra.
Aki ezt a pontozást igy kitalálta, az jókora...
Hát ezért.
Szerintem meg bennünk lehet a hiba. A kérdező nem az igazságra kíváncsi, hanem a saját véleménye megerősítésére.
Kedves kérdező! et nem a te kérdésedre vonatkozik, hanem általában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!