Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tapasztalatok/ismeretek...

Tapasztalatok/ismeretek Risperdal ill. Sertalin tablettával kapcs?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 18:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Látszik a szükséges terápia hiánya, állj vissza, és közel normális lehetsz.(legalábbis első blikkre).

No nem írok többet, mert nem szép dolog egy mentális beteget alázni. Tiéd lehet az utolsó szó, csak szedd a gyógyszereidet, nem úgy van, h. abbahagyom, mert olyan a kedvem...

2011. márc. 7. 01:48
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem szedhetek antidepresszánst, mert agresszív leszek tőle.
2011. márc. 7. 13:42
 13/25 anonim ***** válasza:
55%
Az antidepresszáns mellé adnak nyugtatót is. Ebből is van olyan, ami az oroszlánból is kisnyulat csinál. De gondolom, a doki ezt kipróbálta. És így mit szedsz? Ne hanyagold el a betegségedet, mert magától nem gyógyul meg. Itt voltak azok a rémes családkiirtási esetek, mindnél közrejátszott a kezelés hiánya. Ilyent épeszű ember soha meg nem tesz. Csak valamilyen titkolt kényszerképzet hatására.
2011. márc. 7. 18:14
 14/25 A kérdező kommentje:
most csak ketileptet, de ezt is csak altatónak adják
2011. márc. 7. 20:50
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
Együttérzek veled. Én is átmentem depresszión, pánikon. Ami leginkább megviselt, a kilátástalanság érzése. Amíg úgy hittem, hogy mindez megváltoztathatatlan, és az életem hátralévő részét már ilyen szarul fogom leélni. Később kórházba kerültem, és ott szépen kihoztak ebből a betegségből. Szal van kiút, mégha nem is nagyon látszik...
2011. márc. 8. 13:18
 16/25 anonim ***** válasza:
Bizony!!!100%-ig egyetértek.
2011. márc. 9. 14:04
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia kedves utolsó!

Látom, te is 57% os vagy. Téged miért soroltak ennyire vissza? Csak mert válaszoltál a kérdésekre, és nem úgy, ahogy a kérdezőnek tetszett volna?

2011. márc. 10. 22:23
 18/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem értékeltem az előtted írót.

2011. márc. 11. 16:07
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Azért vagyok 57%on, mert ha pl. 10-en ugyanazt a hülyeséget írják le-más szavakkal,(Ponyvaregény-Mr. Wolf-"Uraim, ne szopjuk már egymás f...), akkor is beírom ami szerintem van, és rögtön kapok is 10 pirosat.

Sőt szinte csak oda írok be ahol tévedést látok, nem érdekel, hányan bólogattak előtte egymásnak a baromságra.

Aki ezt a pontozást igy kitalálta, az jókora...

Hát ezért.

2011. márc. 12. 03:37
 20/25 anonim ***** válasza:

Szerintem meg bennünk lehet a hiba. A kérdező nem az igazságra kíváncsi, hanem a saját véleménye megerősítésére.

Kedves kérdező! et nem a te kérdésedre vonatkozik, hanem általában...

2011. márc. 12. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!