Mennyi idő amire az antidepesszáns kifejti a TELJES, VÉGLEGES hatását? (fontos, bővebben lent)
Figyelt kérdés
Erősebb pánikbeteg- és szorongó vagyok,enyhe depresszióval.
Prozacot szedek reggelente 2,5 ml-t.
2011. febr. 1. 21:16
11/17 anonim válasza:
én 36 vagyok,a húgom 33 éves.hát a betegség viszont nem kórhoz kötött,és egyre több fiatal van benne sajnos.Mikor én annyi idős voltam mint te,semmi bajom nem volt,de a világ is jobb volt.Ezt a sok betegséget is a világ negatív változásai hozzák.Én kívánom neked hogy mielöbb gyógyulj ki ebből,és jobban legyél,mert nem jó fiatalon már gyógyszert szedni.
12/17 A kérdező kommentje:
Anyukám több,mint három éve meghalt,mamám rákos volt,apának munkahelyi gondjai voltak,az osztálytársaim nem szerettek és sokszor kiközösítettek stb...
Szóval nem hiszem,hogy ez csak egy sima kamaszkori depresszió,szorongás...
Viszont örülnék annak,ha annyiés olyan mértékű problémáim lennének,mint egy álag velem egykorúnak.
2011. febr. 2. 14:18
13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a többi választ is.
2011. febr. 2. 14:19
14/17 anonim válasza:
szia.8.51 es vagyok.Nagyon sajnálom hogy ilyen fiatalon ennyi mindenen már átmentél,nem is csodálom akkor hogy ez van veled.Főleg anyukád miatt gondolom így.Én megértelek már,gondoltam hogy van valami a háttérben ami miatt így kivagy.Ha tudok segítek,írj nyugodtan privátba.
15/17 anonim válasza:
Hallottál már arról, hogy vitaminokkal milyen eredményeket értek el olyanok akik hasonló problémával küzdöttek mint Te? Olvass utána. Irj e-mailt, segitek!
16/17 A kérdező kommentje:
köszi a további válaszokat,és szedek vitaminokat :)
2011. febr. 2. 21:28
17/17 anonim válasza:
Ha megfelelő vitaminkészitményt szednél, akkor már nem volnának ilyen gondjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!