Mennyi idő amire az antidepesszáns kifejti a TELJES, VÉGLEGES hatását? (fontos, bővebben lent)
Erősebb pánikbeteg- és szorongó vagyok,enyhe depresszióval.
Prozacot szedek reggelente 2,5 ml-t.
köszi a választ:)
Akkor azt jelenti,hogy 2-3 hét után miután elkezd hatni,nem fog tovább javulni az állpotom a gyógyszertől,hanem csak azért kell szednem,hogx megtartsam azt a kis javulást?Akkor pszichiáter mellet nem is lehetek tünetmentes a gyógyszertől?
köszi a választ:)
az a baj,hogy már több mint 2 hónapja szedem
kedves harmadik válaszoló!nem értem a kommentedet.már több mint 2 hónapja szedem a prozac-ot,nem hete
nagyon el vagyok keserdve :S
jah ezt csak arra írtam hogy az első válaszoló 2-3 hetet írt ,annál szerintem jóval több idő
de abban egyetértek hogy általában sokat kell kipróbálni mire megtalálod a neked valót úgyhogy akkor valószínűleg másik gyógyszer kéne neked
valamit azért enyhültek a tünetek,de messze nem vagyok tünetmentes
kedves utolsó kommentelő!ha nem gond,akkor meg tudnád mondani,hogy te és a húgod mennyi idősek vagytok?csak gyógyszerezés szempontjából kérdezem,mert én még messze nem vagyok 18.
hmm nem vagy még 18 ?? ez azt jelenti hogy a depresszió és szorongás valószínűleg tinédzserkori probléma...
ha most elkezded szedni szivem a gyogyeszt akkor 30 évesen is ezek fognak "nyugtatni".. ahelyett hogy várnáls 20as éveidre elmúlna a depi.. sajnállak..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!