Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet h 2 énem van? :S

Lehet h 2 énem van? :S

Figyelt kérdés
Egyszer én vagyok a világ legkeményebb rocker csaja, és nem is vágyok semmi többre csak,hogy egyedül lehessek vagy pár kemény arcú haverral ellegyünk.Máskor pedig rám tör az az érzés,hogy plázába szeretnék menni, kidumálni a pasikat, egy olyan pasit magam mellé aki a gimi legjobbja és h az legyen a legnagyobb bajom h mit veszek fel holnap.Ez a kettő,hogy fér össze?Metálosként is nőiesen öltözködöm ( rocker szinten ) , fűző,szoknya,bakancs.És a fiúkkal sem volt soha gondom mert magas vagyok,jó az alakom és az arcom is szép ( nem ego ).
2011. jan. 30. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:

És hány éves is vagy?

Csak nem serdülsz?

2011. jan. 30. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:

most töltöm a 17et.

Akkor mindenkinél így van?:D

De alapból egy határozott, gyorsan jó döntéseket hozó egyénnek tartom magam. És mindenki szerint érettebben gondolkodom a koromnál fogva .

2011. jan. 30. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális. Nincs 2 éned, csak tudsz különböző módon érezni és gondolkodni.
2011. jan. 30. 15:26
 4/8 Forever Alone válasza:
Ebben a korban kb. mindenki így érez.
2011. jan. 30. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 14 vagyok, és én is szoktam ilyeneken gondolkodni.. Bár én nem csak 2-ben :D

Pl:Néha azt gondolom magamról,hogy (amikor éjszaka sétálok egyet) mindenkinek félnie kell tőlem mert bla bla bla..(remélem, érthető nagyjából), viszont van amikor egyetlen életcélommá válik,hogy 4,5-ös átlagom meglegyen és felvegyenek középsuliba, van amikor példát akarok mutatni a nálam kisebbeknek, stb.stb.stb...:)

2011. jan. 30. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Addig jó, amig legalább 2 éned van. Szomorú leszel, majd ha csak egy lesz!
2011. jan. 30. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyelek meg :D Ez legyen a legnagyobb gondod! Ha elfogadsz egy tanácsot, mindig azt csinálod és úgy, ahogyan az NEKED tetszik :) Ne akarj majmolni senkit és semmit és ne akard beskatulyázni magadat sehová. Miért ne szerethetnél több dolgot egyszerre? Elárulom neked, én is végigjártam ezeket a "szinteket"... 14 évesen még rapper voltam, 16 évesen meg rocker, 18 évesen meg elkezdtem "plázacicáskodni", na persze nem olyan keményen, mint ahogy ebből a szóból lejön :)

Azóta teljesen egyéni stílusom van, az öltözködésemből nem lehet megállapítani, "mi" vagyok...mindig a hangulatomtól függ, hogy öltözöm, néha laza vagyok, már majdnem fiús, néha vad, extrém, néha meg simán nőies, néha meg teljesen összekeverem mindet egy öltözetbe :D Képzelheted. Zenét is hallgatok mindenfélét, nincs egy konkrét stílus, amire rá lennék állva...hip-hoppot táncolok, majd hazamegyek a próbáról és zúzni kezdek az elektromos gitáromon. Mindkettőt szeretem...miért kellene választanom?

21/L

2011. jan. 31. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
oh :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Főleg az utolsót nagyon tetszett :D
2011. jan. 31. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!