Idegesség ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Általában nagyon nyugodt vagyok, jó önkontröll az élet minden terén, de néha úgy fel tudom húzni magam, hogy legszívesebben szétvernék egy adott tárgyat vagy embert aki felidegesített, előfordult, hogy gépen játszottam valamit, vesztettem párszor egymás után a végére úgy felidegelt, hogy belevágtam 2-3 at a klaviatúrába, ennek elkerülésére fogtam letöröltem a játékot, helyette néztem vígjátékot vagy valami más sorozatot, ha már jobbat nem tudtam csinálni. Viszont ha nem játékkor, akkor máskor jön ki a dolog, pl. ha egy rokon baszogat valamivel, kis idő alatt sikerül eljutnom addig a pontig, hogy ordibálva se tudok a személlyel szót érteni. Valakinek vmi ötlete?2011. jan. 30. 12:31
1/2 anonim válasza:
Ez egy közepes szintű indulatkezelési problémának tűnik. Az ilyen emberekben nagymértékben van megfelelni vágyás, rosszul viselik a kritikát, kötődés-elszakadásbeli problémáik vannak és más egyéb apróbb félelmek. Ez ellen nem tudsz semmit tenni, csak a pszichológus tud segíteni érdemben.
2/2 anonim válasza:
Valamivel próbáld meg levezetni a feszültséget én ilyenkor pl fát vágok.Odaképzelem az illető nyakát a tuskóra.Legjobb ilyenkor összetörni vagy szétverni valamit apró darabokra.Vagy ha elfog ez az érzés és észre is veszem, abbahagyom azt a dolgot ami felidegesített pl beszélgetéskor témát váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!