Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan hogy valaki depressz...

Van olyan hogy valaki depresszió "függő"?

Figyelt kérdés

Most ez elég furcsán hangzik így , de nagyon ritkán csinálok vidám dolgokat , filmeket , zenéket is amiket nézek/hallgatok ha megmutatom másnak mondják hogy, hogy bírok ilyeneket nézni , őket halálvágy kerülgeti 1-1 ilyen után

de nekem valahogy ez a normális, mondjuk legtöbbször nekem is elég rossz kedvem lesz de mégis ugyanezt csinálom már vagy 8 éve

2011. jan. 28. 01:41
 1/10 anonim ***** válasza:
nincs, de olyan van, hogy 8 éve nem vagy boldog.
2011. jan. 28. 02:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Érdekes téma, én is gondolkoztam már rajta, mert én is azt vettem észre hogy akkor vagyok "boldog" ha nem vagyok boldog. Egyszerűen szeretem ha depressziós a hangulatom. Ez van.
2011. jan. 28. 03:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer kipróbáltam az emfetamint, és nagyon feldobottnak, mondhatni túl boldognak éreztem magam tőle, de ez nagyon nem tetszett, sokkal jobb ha kicsit szomorú vagyok! Asszem ezért nem is szoktam rá
2011. jan. 28. 07:00
 4/10 anonim válasza:
Én is egyetértek, olyan régóta vagyok depressziós, hogy nem tudom, milyen lehet másként élni. Ezt az állapotot legalább már ismerem, és mondjuk gyógyszerrel jól karban tartható. Egyszer kaptam egy hangulat javítót (Maprolu), aminek abbahagytam a szedését, mert olyan jól lettem tőle, hogy az már bosszantó volt. Tudom, hogy hülyeség, de ez van. Én is depresszió függő vagyok.
2011. jan. 28. 07:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló téved. Van ilyen. De ez nem normális állapot, mert rontja az életminőségedet. Ha van pénzed és lehetőséged keress fel egy pszichológust. Ha nincs akkor marad az önsegítés. Nekem is írhatsz egy privát üzenetet, ha tudok segítek, ezzel foglalkozom.
2011. jan. 28. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:
De most akkor a kérdező depressziós, vagy csak szeret depresszív hangulatba kerülni? Mert ha a második, akkor nincs igazatok, ezzel miért rontaná az életminőségét, neki ez pont így jó... meg amúgy is, miért rontaná... csinálja azt, amit szeretne, úgy, ahogy szeretné, ennyi.
2011. jan. 28. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:21

Valószínűleg ha neki jó lenne minden ahogy van, akkor nem írt volna ide... Egyébként itt depresszióról van szó és nem depresszív reakcióról. Példa:

Depresszív reakció ha meghal az anyád és te szomorú vagy miatta és kiakadsz.

Depresszió ha nincs oka a rossz kedélyállapotodnak, viszont az mégis hosszú huzamosabb ideig fennáll.

A kérdező valószínűleg depressziós enyhe vagy közepes formában. Azért érzi jól magát szomorkodva mert az neki a "normális" állapot. Ha boldog, nevet, akkor egy idő után diszkomfort érzése lesz, mert nem érzi őszintének a dolgot.

2011. jan. 28. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Hány éves és milyen nemű vagy amúgy? Miket szoktál nézni/hallgatni/csinálni?
2011. jan. 28. 13:56
 9/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

ittvan 2 példa zenére

ha unalmasnak találod az elejét , tekerj bele olyan 2 percig

http://www.youtube.com/watch?v=M6JwtEfa5Xk

http://www.youtube.com/watch?v=C5oScxIhZ6w

mondjuk ahogy jobban belegondolok nekem túl sok mindentől lesz rossz kedvem :D

22/F egyébként

2011. jan. 28. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:

A melankólikus temperamentum sajátossága, hogy nem érdekelnek vidám dolgok. Ezt önmagában nem nevezném depressziónak.

Én néha azt szoktam mondani magamban, hogy: "A vidám dolgoktól depressziós leszek" :D

2011. jan. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!