Mi lehet a baj?! FONTOS!
egy ideje már nincs kedvem senkivel beszélni elment minden életkedvem semmihez nincs kedvem néha vagdosom magam vannak barátaim van fiúm de velük sincs semmi kedvem beszélni gondoltam már arra hogy egy pár napra magamba fordulok és átgondolom az egész életemet hogy mit kellen máshogy csinálnom hogy boldogabb legyek mert ez így nem jó de ezt sajna nem tahatam meg az iskola miatt
legszivesebben elbújnék oda ahol nem talál meg senki alapból egy kedves vicces életvidám lány voltam nem tudom mi történt velem persze nem egyik napról a másikra lettem én sem ijen
-el kéne mennem orvoshoz
-vagy mit lehet tenni ijenkor
-valami tipp hogy visszajöjjön az életkedvem
(légyszi ne cikizzetek a helyesírási hibákért)
a válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm
14/L
Igen, ismerős helyzet. VAlószínű ez a kor miatt van, és ne hidd, hogy mindenki másnak gyönyörű az élete és mindenki boldog. Mert ez nem igaz! Valaki kimutatja, hogy baj van, van aki nem... Te igen és énis... Próbáld meg azt, hogy minden dologban meglátod a szépet. Pl. ha mondjuk kisüt a nap, akkor jajj de jó, melegebb van, már nem fázok... Olyan gyönyörűek a fák... Mindig próbáld nézni az élet szép oldalát.
Esetlegg törént valami mostanában, ami miatt összeomlottál? MErt velem igen és én ezért gondolom...
14/L
a legtöbb tininek vannak ilyen bajai, ezért szokták azt mondani a te korosztályodnak is hogy maradjon még gyerek ( persze ezt senki nem szokta megfogadni... és már 13-14 éves kor körül jelentkeznek ezek tünetek..) nekem is voltak ilyen érzéseim, azt tudom ajánlani hogy találj valami hobbit, kezdj el olvasni ( nekem Coelho sokat segített)
ez az időszak arról fog szólni hogy megtaláld a helyed a világban ( nyugi valakinek ez sosem sikerül) de ha nem találod akkor az legyen a cél hogy fogadd el magad olyannak amilen vagy és szeresd magad!!!
még annyit hogy ne vagdosd magad mert mire már nem lesz annyira menő? ( vagy nem is tudom mi.... ) addig tele lesz a kezed hegekkel és szaladgálhatsz sebészhez hogy tüntesse el...
kedves első válaszoló!
igen történt
nem rég elfesztettem azt a fiút akit nagyon szerettem a családom sem a régi nem igazán figyelnek mér rám úgyérzem már nem szeretnek összevesztem pár barátommal köztük az egyik legjobb barátnőmmel is nayon rosszul esett
3. válaszoló hidd el maradnék még gyerek és lennék újra óvodás ha tehetném
nem azért vagdodom magam mert menő hanem mert segít
hát vannak összefüggések
ismerkedhetnénk
Kedves kérdező...
A vagdosás segít?!
Felvilágosítalak...(bocs)
Te egy kis kamasz kislány vagy. Ilyet a régi felnőttek nem mertek volna meg csinálni...Segít????
Idióta vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!