Miért csinálják ez velem a szüleim? Öngyilkosságon is gondolkodok annyira nincs önbizalmam?
Ne haragudj, hogy ilyen cinikus vagyok, de egyik se biztos halál, amiket felsoroltál.
Mindkettőből vissza lehet hozni...
Úristen, nehogy megtedd!
Pont ezzel bizonyíthatnád be magadnak, hogy milyen erős vagy, hogy nem megölöd magad hanem szembenézel a problémáddal. Anyukáddal megpróbálhatnál beszélni, vagy édesapádddal is felvehetnéd a kapcsolatot. Nincs olyan hogy felesleges vagy neki. Ő az apád KÖTELESSÉGE rólad gondoskodni 18 éves korodig.
Nincsen semmi célod, amiért lenne értelme élned? Honnan tudod miket hozhat neked a jövő? Bizos megéri eldobni az életedet a jelen szenvedése miatt? Biztos nem! ezt te sem gondolhatod komolyan! Azt mondtad jóba vagy az unokatestvéreiddel. Esetleg velük nem tudnál beszélin néha a problémáidról? Az is segíthetne.
Ha gondolod én is szívesen beszélek veled...
Szia!
Én azt hiszem tudok Neked segíteni. Ha szeretnéd írj nyugodtan az o.w.a@freemail.hu-ra (linkeld be kérlek a kérdésedet is, mert többen írnak innen), segítek megoldást találni, beszélgetek Veled erről, ha gondolod.
Szia!
Remelem jol vagy!
Esetleg irhatnal hogy mi tortent azota veled?
ui.: en a tinieveket ugy veszeltem at hogy nem foglalkoztam az erzelmekkel... mint egy robot. tanultam, voltak hobbyjaik, talalkoztam a haverokkal, ittunk, buliztunk, de pasim se volt es a csaladommal se nagyon foglalkoztam, ha unatkoztam olvastam, neteztem, gepen jatszottam, sminkelgettem magam meg ilyenek de sose foglalkoztam a csaladommal es probaltam minel kevesebbet beszelni veluk...
persze felnottkent az erzelmi lemaradasokat be kellett hoznom ami eleg tre volt de annyibol jo hogy igy egyszerre csak egy dologra kellett figyelnek tinikent azzal megkuzdeni hogy ok ugy rangatnak koltoztetnek ide oda az orszagban ahogy akarnak eleg volt, felnottkent mar oda megyek ahova en akarok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!