Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csinálják ez velem a...

Miért csinálják ez velem a szüleim? Öngyilkosságon is gondolkodok annyira nincs önbizalmam?

Figyelt kérdés
Anyuval az életünk sosem volt annyira fényes (kiskoromban nélkülöznünk kellett sok olyan dolgot láttam amit nem kellett volna, zűrös kapcsolatok körülöttem). 7 éves koromig vele voltam aztán ő kiment külföldre dolgozni engem meg otthagyott a nagynénémnél ( akit imádok és a nagy családjába is befogadott, az unokatesóim olyanok mintha a testvéreim lennének).Anya kint megtalálta a boldogságot, új kapcsolata van szép ház, pénz stb. Jelenleg 14 éves vagyok és nemrég kiköltöztem anyukámhoz és a barátjához akivel 5 éve van együtt (a barátja magyar). a barátjával néha tévézünk közösen de általában nagyon csúnyán beszél velem olyanok már el is mennek a füleim mellett hogy retkes falusi nem tud rendet tartani a szobájában. Az igazi dolog az ami fáj, hogy lelki idegroncsnak nevez és ilyenkor úgy érzem selejt vagyok és nincs miért élnem. Jólesne ha valaki segítene és kicsit figyelne rám..
2011. jan. 22. 16:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy ilyen cinikus vagyok, de egyik se biztos halál, amiket felsoroltál.

Mindkettőből vissza lehet hozni...

2011. jan. 22. 17:35
 22/28 anonim ***** válasza:

Úristen, nehogy megtedd!

Pont ezzel bizonyíthatnád be magadnak, hogy milyen erős vagy, hogy nem megölöd magad hanem szembenézel a problémáddal. Anyukáddal megpróbálhatnál beszélni, vagy édesapádddal is felvehetnéd a kapcsolatot. Nincs olyan hogy felesleges vagy neki. Ő az apád KÖTELESSÉGE rólad gondoskodni 18 éves korodig.

Nincsen semmi célod, amiért lenne értelme élned? Honnan tudod miket hozhat neked a jövő? Bizos megéri eldobni az életedet a jelen szenvedése miatt? Biztos nem! ezt te sem gondolhatod komolyan! Azt mondtad jóba vagy az unokatestvéreiddel. Esetleg velük nem tudnál beszélin néha a problémáidról? Az is segíthetne.

Ha gondolod én is szívesen beszélek veled...

2011. jan. 22. 18:22
 23/28 o.w.a. válasza:

Szia!

Én azt hiszem tudok Neked segíteni. Ha szeretnéd írj nyugodtan az o.w.a@freemail.hu-ra (linkeld be kérlek a kérdésedet is, mert többen írnak innen), segítek megoldást találni, beszélgetek Veled erről, ha gondolod.

2011. jan. 22. 19:59
 24/28 anonim ***** válasza:
remélem nem tette meg a kislány!!!!!!!!!
2011. jan. 22. 22:06
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is nagyon remélem!
2011. jan. 22. 22:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem tettem meg. Gyáva vagyok már a kezembe vettem de nagyon félek a fájdalomtól és attól hogyha megnyomorodok akkor rosszabb lenne. Nem tudom melyik válaszoló írta de jó ötlet elkezdek valami célt keresni amiért élhetek. És ha lesz nekem is egyszer kisgyerekem minden erőmmel azon leszek hogy szép és boldog életet adjak neki. Nagynéném szerint ha egyszer lesz egy kisgyerekem az anyukám majd rajta próbálja bepótolni a kihagyott éveket. Elhatároztam hogy koncentrálok a nyelvekre és a tanulásra hobbiként pedig az úszást választom. Még egyszer mindenkinek nagyn köszönöm aki kicsit is foglalkozott velem.
2011. jan. 23. 12:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Remelem jol vagy!

Esetleg irhatnal hogy mi tortent azota veled?

ui.: en a tinieveket ugy veszeltem at hogy nem foglalkoztam az erzelmekkel... mint egy robot. tanultam, voltak hobbyjaik, talalkoztam a haverokkal, ittunk, buliztunk, de pasim se volt es a csaladommal se nagyon foglalkoztam, ha unatkoztam olvastam, neteztem, gepen jatszottam, sminkelgettem magam meg ilyenek de sose foglalkoztam a csaladommal es probaltam minel kevesebbet beszelni veluk...

persze felnottkent az erzelmi lemaradasokat be kellett hoznom ami eleg tre volt de annyibol jo hogy igy egyszerre csak egy dologra kellett figyelnek tinikent azzal megkuzdeni hogy ok ugy rangatnak koltoztetnek ide oda az orszagban ahogy akarnak eleg volt, felnottkent mar oda megyek ahova en akarok :)

2013. jan. 27. 12:58
 28/28 anonim válasza:
Az egészet végig olvasva olyan érzésem volt, mintha egy drámát olvasnék :D Miután leírtad, hogy megteszed, nézegettem 1-2 választ, de sehol semmi. Elkezdtem gondolkozni, hogy bakfitty, mi van ha tényleg megtette. Aztán újra láttam, hogy reagáltál, és helyrerakod magad. Komolyan... :D Nekem ugyan nincsenek ilyen problémáim, de hasonló korban vagyok veled, és az öngyilkosságot rettenetesen nagy hülyeségnek tartom. Nem akarom újra ledeprimálni a hangulatod, mert remélem, egy fokkal jobbak lettek a körülményeid, de kérlek, ha ne adj isten újra ilyen gondolataid lennének, gondold át többször is. Megérné egy kis bosszúért meghalni? A következményekről meg ugye ne is beszéljünk... Mindenesetre ganbatte :D
2014. aug. 14. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!