Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csinálják ez velem a...

Miért csinálják ez velem a szüleim? Öngyilkosságon is gondolkodok annyira nincs önbizalmam?

Figyelt kérdés
Anyuval az életünk sosem volt annyira fényes (kiskoromban nélkülöznünk kellett sok olyan dolgot láttam amit nem kellett volna, zűrös kapcsolatok körülöttem). 7 éves koromig vele voltam aztán ő kiment külföldre dolgozni engem meg otthagyott a nagynénémnél ( akit imádok és a nagy családjába is befogadott, az unokatesóim olyanok mintha a testvéreim lennének).Anya kint megtalálta a boldogságot, új kapcsolata van szép ház, pénz stb. Jelenleg 14 éves vagyok és nemrég kiköltöztem anyukámhoz és a barátjához akivel 5 éve van együtt (a barátja magyar). a barátjával néha tévézünk közösen de általában nagyon csúnyán beszél velem olyanok már el is mennek a füleim mellett hogy retkes falusi nem tud rendet tartani a szobájában. Az igazi dolog az ami fáj, hogy lelki idegroncsnak nevez és ilyenkor úgy érzem selejt vagyok és nincs miért élnem. Jólesne ha valaki segítene és kicsit figyelne rám..
2011. jan. 22. 16:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Próbálj meg gyakori kapcsolatot fenntartani az itthoni szeretteiddel. Biztosan fognak neked segíteni, amikor csak tudnak.
2011. jan. 22. 16:44
 12/28 A kérdező kommentje:
Már csak azért is megtenném az öngyilkosságot, hogy anyunak lelkiismeretet okozzak vagy legalább 15 percet elgondolkozzon rólam.Csak Félek a fájdalomtól és nem tudom hogyan
2011. jan. 22. 16:50
 13/28 anonim ***** válasza:
Onnan nincsen soha többé visszaút! Az esélyedet is elveszed örökre, hogy jó és örömteli életet élj! Így még 4 év, amíg ki vagy szolgáltatva valakinek, utána a saját lábadra állhatsz, viszont ha most kilépsz és elmenekülsz, akkor azokat a dolgokat is itthagyod, ami boldogságot okozhatna majd neked. Gondolj csak bele: igazi szerelem, nagyon jó barátság, jó iskola, jó munkahely, hivatás, saját család, világjárás stb.
2011. jan. 22. 16:53
 14/28 A kérdező kommentje:
Nincs miért felkelnem, egész nap a szobámban ücsörgök és tv zek vagy a házat kell takarítanom. A suli nem nagyon megy a nyelv miatt még ezért is nagyon bántanak. 18 éves leszek nem hiszem hogy más lenne elmenni nem tudnék anyagiak miatt
2011. jan. 22. 16:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz ilyesmin. Gondolj arra, hogy azoknak mekkora fájdalom lenne, akik tényleg szeretnek téged.
2011. jan. 22. 17:08
 16/28 anonim ***** válasza:

Pedig ebben csak te dönthetsz, senki más.

14 évesen ne gondolkozz úgy, ahogy a felnőttek, hogy nem tudsz szabadulni az anyagi gondok miatt a mostani sz*r életedtől, már bocs, ha ezt írom, de testileg-lelkileg tönkre fogsz menni.

Az anyukád egy könnyen megvásárolható ember, gondolom, amikor otthagyott a nagynénéd "nyakán" kicsi korodban, akkor is a hamis ígéreteknek meg a jobb, kényelmesebb életnek ült fel, akárcsak most.Te ne így gondolkodj!

Ha a nénéd a kinevezett gyámod, akkor meg főleg nála van a helyed, 18 éves korodig jogilag is kell vhol laknod, ez a tingli-tangli élet túl korai még neked.írod, hogy nem megy a nyelv és még ezért is szidalmakat kapsz.Gondolkodj el, hol vár rád különb élet, itt vagy ott?Ráadásul még a pályakezdés előtt állsz, most kell jól döntened, mert később bánni fogod, ha pl. egy rossz sulit fogsz ki, vmi semmitérő szakmát, és később ezek is meg fogják nehezíteni a jövődet.

2011. jan. 22. 17:09
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem eldöntöttem ma megteszem. Köszönöm mindenkinek ennek 10 válaszolónak aki törődni próbált velem és időt szakítottak rám..............................
2011. jan. 22. 17:15
 18/28 A kérdező kommentje:
anya metróban vásárol barátja pedig tréningezik. Megiszom az acetonos körömlakklemosót vagy leugrok az emeletről
2011. jan. 22. 17:17
 19/28 anonim ***** válasza:
Azért gondold át még egyszer. Butaság lenne.
2011. jan. 22. 17:31
 20/28 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon szar lesz ilyen tudattal meghalni...Én nem tenném!
2011. jan. 22. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!