Ugye nem vagyok pánikbeteg? Ha van itt köztetek olyan aki az, kérem segítsen!
@23:23, 23:25
Mivel nekem címezted, ezért válaszolok: tévedsz, ha azt hiszed, hogy nekem sose volt ilyenem, de én meg is gyógyultam belőle. Azért írtam, hogy hátha a kérdező elkerüli azokat a zsákutcákat, amiket én megjártam, mire ide jutottam. A nyugtatók bevétele nem fejleszti az ember saját stresszkezelő stratégiáit, inkább önismeretet kellene tanulni helyette. Az önsajnálat megint nem jó semmire. Ha saját magát próbálja kezelgetni, előbb-utóbb nem tud azok nélkül az anyagok nélkül élni.
Az orvos tud abban segíteni, hogy a helyes diagnózissal és gyógyszerekkel elinduljon a gyógyulás útján és ne okozzon magában kárt olyan szerekkel, amik nem az ő problémájára valók. A gyógyszerek mérgek, azért sem lehet őket az ABC-ben kapni. Ha nem az orvos írja fel, valószínűleg több kárt okoznak, mint hasznot.
Büszkeség vagy sem: én elbőgtem magam, mikor az orvos azt mondta, hogy szerinte pánikbeteg vagyok, ti meg erősködtök, hogy hátha rátok is illik a diagnózis.
Meg lehet gyógyulni a pánikbetegségből, ha a háttértényezőket pszichoterápiával feltárjátok és átdolgozzátok.
Én is voltam pánikbeteg, gyógyszer nélkül, pszichoterápiával kijöttem belőle 3 hónap alatt. Évekkel ezelőtt volt, nem jött vissza.
Ne akard bemagyarázni magadnak a betegséget,mert ha az agyad elhiszi,egyre erősebb tüneteket produkál...
A pánikbetegség nem egyszeri alkalom miatt lesz pánikbetegség, sok minden más tartozik hozzá, amit ennyi adatból nem lehet megállapítani...
Próbáld meg kerülni a stresszhelyzeteket, és ahelyett,hogy a betegséggel foglalkoznál mond azt magadnak,hogy semmi bajod.
Én voltam pánikbeteg, és azt gondolom, hogy agyban dől el az egész...ezért vigyázz azokkal a mondatokkal,amiket megfogalmazol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!