Van egy nagyon fura fóbiám. Trypophobia-azaz félelem/undorérzet a kis lyukaktól. Hogy a csudába küzdjem le?
Kiskoromtól fogva undorodom a lyukaktól, eddig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen hülye, de most néztem egy videót és ott írták le. Utána néztem... és ami képet kiadott, te jóságos isten...
Én nem vagyok egy gyenge gyomrú ember, mellettem nyugodtan hányhatnak/f*shatnak/taknyozhatnak, nem zavar, de ezektől a képektől mjadnem elhánytam magam. Rendesen a sírás kerülgetett.
Jó, mondjuk egy sajttól nem rohanok ki a szobából, de... na, inkább nézzétek meg.
http://www.youtube.com/watch?v=pIl8zcCIXQU&feature=player_em..
Esetleg valaki, akinek más érdekes fóbiája van ?
De fellendült hirtelen a kérdésem !
Mondanám, hogy köszönöntelek titeket a trypofóbiások körében, de inkább nem teszem.
Szia!
Ha nem tudod leküzdeni,menj el pchihiáterhez,őtudja,mit kell tenned/vagy hogyan küzd le.
Hát komolyan mondom,hogy mostmár kb attól ráz a hideg,hogy ezzel a megmagyarázhatatlan jelenséggel nem vagyok egyedül,hanem más is "szenved" tőle.
Én régebben azon is gondolkoztam,hogy elmegyek vele pszichológusho,hisz senkise értette,miről beszélek,otthon meg mindenki kiröhögött.
Annyi minden kiváltja ezt belőlem,hogy az félelmetes.
Múltkor egy tablóképet láttam,ami tele volt egymáshoz szorosan illesztett parafákkal,és ezeknek a parafáknak a sokasága és ahogy egymás mellett ültek,elkezdtem viszketni mindenhol és egyfajta bizarr érzés fogott el,mintha engem bámulnának vhááá rettenetes.:)
És sok mindennel így vagyok...egy sűrű gyökérzettel,darázsfészekkel...
amikor megláttam a belinkelt képek között ezt: [link]
A hideg ráz mindenhol,azt hiszem ha tovább kéne bámulnom 2 percnél,megbolondulnék....ez nem konkrét félelem,nem undor,nincs hányigerem tőle...ez vmi megmagyarázhatatlan BIZARR dolog,fura fizikai reakciókkal...mindenesetre örülök,hogy nem vagyok vele egyedül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!