Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom van? Mit csináljak?...

Mi bajom van? Mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 2010 április-május környékén volt egy "enyhébb" depresszióm. 1 éve folyamatosan csak rossz dolog történik velem és így kapásból nem tudok egy olyan napot se amit nem stresszeltem volna végig. Az az állapot ami jelenleg fent áll néhány hónapja kezdődött amikor ugyanis elkezdett fájni a fejem, néha egy egész napig fájt amit hányinger és szédülés kísért. Pár héttel később romlott az állapot, már enni is alig ettem. Ez így van lassan 2 hónapja. Voltam orvosnál, azt mondták, hogy valamilyen rendellenesség és, hogy mozogjak. Futok, jógázok, edzek, de nem javul. Sőt, még rosszabb is. Mostanság még feszültebb vagyok, hamarabb fel tudnak húzni, többet vagyok ideges, sokszor remeg a kezem és harapdálom az ujjaimat. Ok nélkül elkezdek sírni és nem találom a helyemet ebben a világban. Nem vagyok emos és nem találtam ki mert unatkozok. Legszívesebben már fognék egy kést és magamba döfném vagy kiugranék az ablakból. Közösségbe már szinte nem is megyek csak suli, de onnan is sietek haza. Az egyetlen élőlény akit imádok és nagyon szeretek vele lenni az a kutyám. Senkinek nem tudom elmondani a problémáimat, nem is tudnám. Egyszerűen képtelen vagyok megnyílni mások előtt. Már a szüleimnek se mondok el semmit, az eddigi legjobb barátnőmnek se tudok elmondani semmit mert ő nagy ívbe tesz a bajaimra, és kb röhögve kérdezi, hogy miért nincs kedvem társaságba menni. Nagyon mélyponton vagyok már. Mit csináljak? Mivel lehetne javítani a helyzeten?

13/L

2011. jan. 15. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen rendellenességet találtak nálad, nem tudod?

Amúgy a barátnődről, ne haragudj, de meg van a véleményem. Annyi idősen nekem is voltak ilyen jellegű problémáim, ezt hívják kamaszkori depressziónak. Nem tudom, hogy ez most nálad az, vagy pedig az a rendellenesség okozza, amit említettél.

2011. jan. 15. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld magad erőltetni, hogy társaságban légy, még ha nincs is hozzá kedved. Mozdulj ki mindenképp. Ismerkedj, ha máshol nem; létezik a chat. De ekkora hülyeségeket mondani, hogy "kést döfnék magamba", ne légy már megőrülve 13 évesen! Biztos nem heverted még ki az előző kisebb depressziód. Beszéld ki magadból a bajod, ha másnak nem egy pszichológusnak-már külföldön az a menő egy ideje-
2011. jan. 15. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Plusz szorongásod is van.21/F
2011. jan. 16. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából az egyetlen társaság ahol szivesen vagyok az tesóm, meg a haverjai.. De ők már 19-20 évesek és tesómat is ritkán látom. Viszont valahogy megpróbálok többet emberek között lenni. Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)
2011. jan. 16. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!