Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan gyógyuljak ki a pánikbe...

Hogyan gyógyuljak ki a pánikbetegségből? Segítség!

Figyelt kérdés

30éves nő vagyok. 7évvel ezelött lettem először rosszul. Pár évig tartott akkor ez nálam,de nem volt annyira kibírhatatlan.Néha egy-két roham /havonta 1x-er./Szedtem frontint és remeront. Aztán szép lassan elmúlott,szinte észrevétlenűl meggyógyultam.Annyira,hogy már gyógyszert sem kellet magammal vinni. De egy éve kb. újra kezdődött minden. Úgy ahogy azelött.Egy két rosszullét. Elmentem dokihoz,írt fel gyógyszert. De a tünetek nem múltak el,sőt... Már ott tartok,hogy nincs egy nyugodt pillanatom.Nem tudok úgy kimenni a lakásból,hogy ne lennék rosszúl. Itthon is mindig rettegek,hogy mikor jön rám a rosszullét. Nagyon sok rossz dolog történt velem a múltban,de mára már sínen van az életem. Boldog családban élek.Imádjuk egymást a párommal,van egy gyönyörű gyermekünk,szóval minden oké lenne,de ez a betegség szörnyű. Beárnyékol mindent. Dolgozni is tiszta szenvedés nekem.

Az orvos nem segített. Bizalmatlan lettem. Mit tegyek??

2011. jan. 14. 23:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szia. a 13 50 es vagyok.a pszichológus kevés ehhez,én is pszichiáterhez mentem,és ő tett helyre.igaz gyógyszerrel,de sikerült.
2011. jan. 17. 22:05
 12/12 anonim válasza:

Szedj Bradenburg Neurot

Veny nelkul kaphato etrend kiegeszito kulon panik betegeknek

Az akarat keves volt nekem es ez a szer mentette meg az eletem

2017. febr. 13. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!