DEPRESZIOS VAGYOK. Monoton életet élek. Magammal foglalkozom mit tegyek hogy megváltozzon az életem? (se haver se barátnő! )
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 08:22
31/39 A kérdező kommentje:
06:04 válaszolójának megélhetési problémámat irtad az nem ide tartozik DE 10 honapja nem dolizom segélyből élek kb 6 hejen érdeklődtem több papirom is van úgy hogy nem kelletem röviden ennyi van problémám!!! falusi élet koma sogor haver
2011. jan. 19. 12:11
32/39 A kérdező kommentje:
szintén 06:04 válaszolónak te kazdálkoc mindenki legyen gazda? ami az elfáradást tekinti én tudom mi az!!! hónapi szinten 23 napokat áltam napi 9 orában furtam faragtam a létrán villanyt szereltem úgy hogy a válaszod nem igazán fedi a valoságot. nem ismersz!
2011. jan. 19. 12:44
33/39 anonim válasza:
Ahhoz, hogy az "életed megváltozzon" saját magadnak kell változtatnod valamin. Sokszor egy apró változás is elég, hogy elinduljon egy folyamat. Mivel falun élsz és épp nincs munkád, ez bekorlátozza a lehetőségeket, de azért így is ki lehet valamit találni ;) Érdeklődj a munkaügyi központban, hogy valami tanfolyamot támogatnának-e neked. A horgászás mellett pedig jó lenne valami aktívabb sport is, ahol a tested termelhet bőven endorfint. Ha megteheted, iratkozz be valamilyen edzésre, lehetőleg a szomszédos faluban, vagy városban, hogy új arcokkal is találkozhass. Ha erre nincs módod, kezd el kocogni, futni, biztos jót fog tenni a hangulatodnak is.
34/39 anonim válasza:
ha fiatal vagy, menjél el szórakozóhelyre, de feltétlen igyál valamennyi alkoholt, hogy fel tudj oldódni és merj mosolyogni, ha kell egy kicsit viccesnek lenni, merj vicces lenni. A pozitív gondolkodású emberek nem szeretik a komoly embereket. Lehangolók,nem nevetnek a vicceken, egy-egy rossz élethelyzetüket nem úgy élik meg, hogy figyelmeztetés negatív irányba gondolkodom, hanem tragédiaként viszonyulnak hozzá. Minden rosszban ott a jó, változhatom! De jó irányba a fejlődés irányába! Mindenki hibázik, csak az nem hibázik aki nem él. Te akarsz él? Akarsz hibázni? Akarsz a hibáidból tanulni, és ezáltal fejlődni? Elfogadod az esetlen vicces emberek jelenlétét? Vagy csak konzervatív gondolkodók között élsz? A konzervatív emberek nem fogadják el a jelent, nem tudják élvezni a szabadságot, amit a mai MODERN kor engedélyez a fiatalok számára. A szabadság nem bűn, lehetőség arra, hogy megtaláld a saját boldogságodat. De aki nem találja meg a saját boldogságát a jelenbe az viszont bűn, ÖNMAGADDAL szemben. Én így gondolom, és így is élek.
35/39 anonim válasza:
"ha fiatal vagy, menjél el szórakozóhelyre, de feltétlen igyál valamennyi alkoholt"
Alkoholt? Az alkohol - akár egy sör is - több napra súlyosbítja a depressziót.
37/39 A kérdező kommentje:
köszönöm! a tanácsotokat a depresziora nem igazán jó az alkohol és egy más sem! falun élek pici lehetőségek és aki depreszios az már itt bolond, mert tabletákat szedek de majd valamit hoz az élet!
2011. jan. 21. 09:13
38/39 anonim válasza:
Szia! Az agyban gyenge az ingerületátvitel, alacsony a dopamin- és a szerotonin szinted, ez a kémiai okozója a depressziónak. Tabikat ne fogadj ell, addiktivak, hozzászoksz és ha elhagyod, akkor roskadsz magadba ismét. Megfelelő táplálkozásal vagy akár táplálékkiegészítőkkel ez gyorsan korrigálható: Legyen benne feltétlen sok OMEGA3 + szója lecitin + GLA + B6 vitamin. Ezt akár egyben is beszedheted itt: [link] kattints rá egyenként az összetevőkre és megvilágosodsz. Ráadásul a 60db-os nem is drága. Bátran ajánlom!
39/39 anonim válasza:
Ja és alkoholt semmiképp, mert azonnal feloldja az Omega3 zsírokat és hatástalanok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!