Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » DEPRESZIOS VAGYOK. Monoton...

DEPRESZIOS VAGYOK. Monoton életet élek. Magammal foglalkozom mit tegyek hogy megváltozzon az életem? (se haver se barátnő! )

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 08:22
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:

Szerintem mielőtt bármit is teszel, hallgass pozitív irodalmat. Ugyanis az is de nem csak az a fontos hogy mit teszel hanem hogy milyen hozzáállással.

Ha azért mész társaságba hogy ne legyél egyedül ne legyél depressziós az jó de nem elég jó a változáshoz.

Amit a leginkább javaslok az Eckhart Tolle. Ez elég tömény de át tudja formálni az embert hogy miért tesz dolgokat miért él.

A másik amit javaslok inkább Tolle után az Brian Tracy.

Legjobbakat

2011. jan. 18. 08:47
 22/39 anonim ***** válasza:

06:04

"Mindenesetre túl nagy "luxus", hogy magaddal foglalkozol. Ebből számomra az derül ki, hogy különösebb megélhetési gondjaid nem lehetnek"

Az, hogy magával foglalkozik, nem luxus, hanem kínszenvedés. És erre a leginkább a munkanélkülieknek van módja, ezért is depressziósok a munkanélküliek nagy arányban. Márpedig pl. a munkanélkülieknek vannak megélhetési gondjai.

Amúgy amit mondasz, azzal egyetértek. Falun nagyon jó dolgokat lehet csinálni. Építeni, állatokat tartani, barkácsolni. Csupa olyan dolgokat, amik jól gyógyítják a depressziót, ugyanis a testedzés és a napfény külön-külön is hatásos, a célszerű és azonnal látható eredményű munka, valamint az, hogy a munka elvonja a figyelmet, szintén. Ezek tudományosan igazolt állítások, és bárki tapasztalatai is megerősítik.

2011. jan. 18. 10:53
 23/39 vaszily katalin ***** válasza:
FOGLALD LE MAGAD..8ÉVE CSAK KI SE TETEM NAGYON MAGAM A KERTESHÁZBOL.ÉN NEM VAGYOK DEPIS DE HA ÉRZEM ELÖ AKAR JÖNI MINDIG OLYANAL FOGLALKOZOM AMI MEGMOZGATJA AZ AGYAMAT.SAJNA EZ AZÉRT VAN MERT HIÁBA KERESEK MUNKÁT.GYEREK VAN.HA LETAGADOM AKOR SE KEL A LELKES MUNKAERÖ.TANULJ MEG JOGÁZNI.FOLALD EL MAGAD.PLDÁUL FEJLEZD A TUDÁSODAT AZ INTERNETEN KERESZTÜL
2011. jan. 18. 11:27
 24/39 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy te vagy a beteg! Lehet, hogy ez csak egy tök normális reakció részedről a beteg környezetedre! Küldök neked egy linket, mindenképp nézd meg és rá fogsz jönni, hogy mit kell tenned. Ha van kedved, utána beszélhetünk is róla.

[link]

2011. jan. 18. 11:27
 25/39 A kérdező kommentje:
a ma 06:04 választ adójának! nem bennem van a hiba bátran merem álitani az embereknek nincsen élet kedvük pénztelenség persze én ha hibás vagyok akkor ezekben pl jösz autókázni mit iszol stb meg stb... ha ez hiba akkor valamit rosszul csinálok? 1 szerüen ilyen kis lehetőségek szivtelen alakok érdek emberek vannak!
2011. jan. 18. 12:20
 26/39 A kérdező kommentje:
kognitív gondolkodás mit takar o1 :56 válaszolojátol kérdezem ez böveben mit takar??
2011. jan. 18. 13:33
 27/39 anonim ***** válasza:

12:20

Az életben a legtöbb jó dologhoz alig kell pénz.

2011. jan. 18. 13:59
 28/39 anonim ***** válasza:

ma 13:33

Nincs olyan, hogy "kognitív gondolkodás". Olyan van, hogy "kognitív terápia", ez egyfajta pszichoterápia, mely során azt gyakoroltatják be a pácienssel, hogy hogyan gondolkodjon, ha nem akar depressziós lenni. Ugyanis a depresszió, kivéve a nagyon súlyos eseteket, a gondolkodás és viselkedés szintjén alakul ki és kezelhető. Enyhe vagy közepesen súlyos depresszióban is fel lehet írni gyógyszert, csak éppen nem lesz feltétlenül hatásos.

2011. jan. 18. 14:01
 29/39 anonim válasza:
Járj sokat közösségbe, vedd észre az élet apró örömeit
2011. jan. 18. 20:54
 30/39 anonim válasza:

"Tudod miért van az embernek elől a szeme?

Azért mert ha hátul lenne, mindig azt látná ahonnan jött, és, hogy mennyire messze van már tőle.

Ehelyett az ember mindig előre néz, hogy azt lássa ahová tart, és hogy egyre közelebb jut hozzá.

Ez visz előre minket."

Durva idézet a Tengen Toppa Gurren Lagann című animéből. :)

2011. jan. 19. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!