Önszeretet. Hogy fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
Állandóan azt hallom, szeresd magd,és mások is szeretni fognak.Nem tudom,hogy álljak neki.2011. jan. 12. 14:14
1/16 anonim válasza:
Mindenkinek vannak jó tulajdonságai külsö és belsö is.Nézz magadba és vedd észre öket.
2/16 anonim válasza:
Biztos van egy olyan részed, vagy tulajdonságod, amivel elégedett vagy, ezt próbáld meg jobban érvényre juttatni. Idővel egyre több ilyet fogsz találni, ha nem azzal az ezer másikkal foglalkozol, amit nem szeretsz magadon.
3/16 anonim válasza:
Gyűjtsd össze a jó tulajdonságaidat, utána majd a rosszakat is, de előbb a jókat, meg a már elért sikereidet és gondolj sokszor rájuk, hogy rádöbbenj, milyen értékes és szeretetreméltó is vagy valójában.
A rosszakat úgy vedd számba, hogy közben tudd, mivé szeretnéd változtatni azokat. Meglátod, ahogy szépen lépésről-lépésre haladsz a célod felé, egyre erősebb, magabiztosabb leszel és a végére megszereted önmagad..
4/16 A kérdező kommentje:
Majd azon leszek. Valamikor.
2011. jan. 12. 14:46
5/16 anonim válasza:
Mondogasd magadnak, hogy szép vagyok, okos vagyok, ügyes vagyok, mondogasd addig amíg el nem hiszed.
Nekem a barátom mondogatja, én már kezdem elhinni :D
6/16 A kérdező kommentje:
Nálam ez nem működik,mert hamar feladom.
2011. jan. 12. 14:59
7/16 anonim válasza:
Sajnos én is úgy vagyok, mint Te! Hamar feladom az egészet,csak a rosszat látom magamban!
Ha gondolod, írj privit, hátha erőt merítünk egymás tapasztalataiból.
8/16 tetris válasza:
Mi lenne, ha csinálnál két listát. Egyiken a jó, másikon a kevésbé jó tulajdonságaiddal? Aztán össze lehet vetni a kettőt, és levonni a konzekvenciát.
9/16 anonim válasza:
Egy nagyon egyszerű dolog kezdésnek:Állj a tükör elé és mondd hogy:SZERETEM MAGAM.Ha elsőre nem is megy nem baj,akkor is gyakorolj addig,amíg egy mosolygós arcot nem látsz a tükörben...
10/16 anonim válasza:
Hát átgondolod a rossz belső és külső tulajdonságaidat, és minden ami nem tetszik magadon azt megváltoztatod. Nem tetszik a hajad? fodrász. Nem tetszik az alakod? Sportolj. Sokat beszélsz? számolj el mindig 5ig mielőtt kinyitod a szád, és gondolkozz előtte stb. Tudod jól a hibáidat, csak tenni kell ellene. Ha akaratgyenge vagy, és tudod, hogy mit kellene tenni, mégse teszed mert megunod, akkor ne itt sírj, mert csak a te hibád. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!