Szerintetek kiégtem?
A körülöttem lévő emberek és az otthoniak is mellettem állnak és szomorúak amiatt, hogy ennyit szenvedek a nem tanulással motiválatlansággal.
Életcélom van, abba nincs hiány, viszont azért sem tudok letenni egy szalmaszálat sem.
Szerintem túl jó dolgod van és nem tudod milyen sz*rért h*gyért dolgozni életed végéig! Majd ha lehúztál kis időt kemény fizikai munkában minimálbérért, lesz motivációd, hogy tanulj! Ha meg akkor sem, akkor tényleg gond van a fejedben...
A másik lehetőség, hogy egy lusta, céltalan ember vagy, aki másokon élősködik, mert képtelen az önállóságra.
Szerintem ezt gondold át, biztos vagyok benne, hogy valamelyik verzióm helyes.
Én azért tanultam, hogy ne szalámit szeljek, vagy WC-t pucoljak életem végéig! Normális életet akarok, és átlag fizetést és nem éhező nyugdíjas akarok lenni 40 év múlva. Szerintem ez elég motiváció. Ha neked ez nincs meg, akkor valaki mindig kitömi a kis zsebedet pénzzel és ezért nincs kedved küzdeni.
Lehet,hogy vitaminhiányos vagy,ha férfi,akkor még alacsony tesztoszteron szint is lehet a ludas.Tápanyagokat nélkülöző táplálkozás is lehet.
El kellene kezdened sportolni,méghozzá küzdősportot.Amikor megy feléd egy fickó boxkesztyűben,hogy megüssön,nem fogsz agyalni hülyeségeken,hanem átéled a csodálatos itt és most élményt.Megtanulsz nyerni és veszíteni a sport által.
Nagyszerű példa a Harcosok klubja depis főszereplője.
Csináld te is azt amit ő,csak kulturáltabb körülmények között.
De persze az is lehet,hogy beleőrültél a pi-na/f@sz hiányba és csak ennyi a bajod:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!