Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, hogy elmúljon?...

Mit csináljak, hogy elmúljon? Annyira felidegesítettem magam, hogy már remegek.

Figyelt kérdés

Remegek,sírok,nem bírok aludni.Mindezt köszönhetően az életemben történt(leginkább szerelmi)csalódásoknak.Gyűlöletet érzek most minden player férfi iránt,aki csal,hazudik és átveri a hozzá tisztességes és hűséges párját.Úgy érzem,ilyenkor még ölni is tudnék lelkiismeret furdalás nélkül.Annyira felidegesedem mikor látok egy egy példát,hogy teljesen ki leszek.

Valami módszer,hogy elmúljon?Szeretnék végre elaludni,holnap 4.30 kor kelek,megyek munkába.

2011. jan. 11. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Forró zuhany, majd bebújsz a paplan alá, és fejedre húzod a paplant. Előtte egy jó pohár meleg tej (ha szereted).
2011. jan. 11. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulnod tudatosan kontrollálni az érzéseidet ami egyébként érthető, hogy így érzel. Egy kissé érzékenyebb vagy az átlagnál. Én is így vagyok vele. Engem megnyugtat a zene. Na meg néha kabarét hallgatok pl. Hofit. A humorérzék életmentő. Egy jó röhögés felér egy dilibogyóval.
2011. jan. 11. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, jaja, bizony a humor is jó gyógyszer. :) Én a Pofa be című filmet szoktam berakni a lejátszóba, ha bajom van.. :) de most neked aludnod kéne inkább.
2011. jan. 11. 00:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a zuhany már megvolt korábban.A tej segített:)És most meg nézek egy Csengetett Mylord részt.Talán kicsit el is álmosodom közben.
2011. jan. 11. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van levendula illatú füstölőd/illóolajod/testápolód/bármid, akkor használd. A levendula illata relaxál,ellazítja a testet,így könnyebben el tudsz majd aludni. Ezt egyébként bárkinek ajánlom,bármilyen stresszes helyzetben,nagyon hatásos. Én a patikában szoktam venni levendula illóolajat kb 5-700 ft, amiből pár cseppet teszek a fürdővizembe és ettől sokkal könnyebben elalszom. De a párologtatóba is nyugodtan lehet tenni.
2011. jan. 11. 00:33
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

Két lehetőség:

1.Ne pasizz ,akkor nem lesz ilyen gondod.

2.Ezúttal keress egy balek, papucs típusú férfiút,attól talán nem kapsz majd idegbajt.

2011. jan. 11. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Állj bosszút, ha tudsz.
2011. jan. 11. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!