Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy gyűjtsek elég bátorságot...

Hogy gyűjtsek elég bátorságot az öngyilkossághoz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 00:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
51%

Kiscicám.:) Te nem fogod megölni magad. Az, aki TÉNYLEG öngyilkos akar lenni, eltitkolja. Most innentől megjátszhatod, hogy eltitkolod, de te is tudod, hogy nem akarsz igazán meghalni.

Azért írtad ezt ide, mert segítséget vársz, figyelmet szeretnél. Ez így nagyon helyes, jól tetted!

Én is volt, hogy elbaltáztam egy nagy szerelmet. ilyen az élet. jön másik, hálistennek.

De amíg így állsz hozzá a dolgokhoz, nem sok jót fogsz bevonzani.

Ha gondolod, én nagyon szívesen elbeszélgetek veled pl. msnen, hogy átvészeld ezt a nem túl pozitív időszakot...

Írj ímélt, ha benne vagy egy kis beszélgetésben, inkább ahhoz legyen bátorságod:)

2011. jan. 6. 15:28
 32/35 anonim válasza:

15:28-nak:

Te is egy vagy a sok közül akik semmit sem tudnak az ilyesmiröl.Inkább ne is irtál volna semmit...

Persze hogy senki sem akar meghalni.

Aki öngyilkos lesz az azért teszi mert nem akarr tovább ugy élni ahogy él és nem azért mert egyáltalán nem akar.

Aki ilyesmit mond valójában segitséget kér.Hogy odafigyeljenek rá és meghalgassák.

Ezzel a szövegell,hogy aki mondja nem teszi meg,pedig csak ártasz te és a hozzád hasonlók.

Tapasztaltam én is mélypontokat mokor meg akartam tenni és ezért átérzem az ilyet.Arra is volt példa a környezetembe,hogy valaki fenyegetözött hogy öngyilkos lesz és az is lett.

Kérdező neked azt mondom,hogy én megértelek,mert voltam én is benne.Te inkább szeretetre vágysz és hogy beszélhess valakinek.

Az öngyilkosságnak is van értelme,de cak ha már az életnek nincs.

Ezt a helyzetet pedig mindenki maga itéli meg,hogy mikor van.

Téged is szeret valaki.Az biztos.

2011. jan. 12. 15:17
 33/35 anonim ***** válasza:
42%
Nem leszel öngyilkos. Ahhoz kicsit meg kéne bolondulnod ami szerintem nem történt meg. Az egészséges elme (kicsit hülyén hangzik tudom) képtelen az önmegsemmisítésre az önfenntartó ösztönöd erősebb a bánatodnál. Hagyd az öngyilkosságot, gondolj arra nincs szükséged senkire. Egy ideig fáj a magány aztán belefásul az ember és már élvezi is. De ha öngyilkos akarsz lenni egyél egy üveg vodkát öntsd e a torkodon fogj egy pisztolyt a halántékodra vagy a szádba rakod és puff. A száj gyorsabb szinte felrobban a koponya. Fájdalommentes de nem lesz nyitott korsós temetésed.
2011. jan. 18. 18:11
 34/35 Somebody2219 válasza:
Szerintem már azoknak fontos vagy akik elolvasták amit írtál mert ők se szeretnék ha öngyilkos lennél,még igy ismeretlenül is.Keresd meg azt a dolgot amiben örömödet leled, na és persze kell egy cél is hogy legyen miért küzdened!DE ha esetleg nem sikerül akkor sincs semmi van hogy valamit töbször kell megpróbálni hogy egyszer sikerüljön! Én sok bátorságot és erőt kívánok ehhez!
2011. jan. 29. 23:50
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezt egy közösségi oldalon meg mered kérdezni és ráadásul majdnem csak tanácsokat kérsz,hogyan tedd meg akkor Te nem is akarsz öngyilkos lenni,mert aki az akar lenni az nem hozza nyilvánosságra!Neked van valami idegrendszeri betegséged de nem kicsi! Ezzel nem kell megölni magad hanem segítséget kell kérni a családtól,ha az nem megy orvostól,hogy meg gyógyulj.De a Te esetedben inkább az orvost javaslom DE MINNÉL ELŐBB!Ha öngyilkos leszel a Te gondjaid "elszállnak" de ezzel a családodnak,barátaidnak csinálsz rettentő nagy fájdalmat.Olyan rövid az ember élete,élni kell,ki kell használni ezt a lehetőséget amit kaptál mert az élet nagy ajándék,más harcolna érte Te meg elakarod dobni magadtól!Te nem vagy normális!
2011. febr. 15. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!