Hogy gyűjtsek elég bátorságot az öngyilkossághoz?
Kiscicám.:) Te nem fogod megölni magad. Az, aki TÉNYLEG öngyilkos akar lenni, eltitkolja. Most innentől megjátszhatod, hogy eltitkolod, de te is tudod, hogy nem akarsz igazán meghalni.
Azért írtad ezt ide, mert segítséget vársz, figyelmet szeretnél. Ez így nagyon helyes, jól tetted!
Én is volt, hogy elbaltáztam egy nagy szerelmet. ilyen az élet. jön másik, hálistennek.
De amíg így állsz hozzá a dolgokhoz, nem sok jót fogsz bevonzani.
Ha gondolod, én nagyon szívesen elbeszélgetek veled pl. msnen, hogy átvészeld ezt a nem túl pozitív időszakot...
Írj ímélt, ha benne vagy egy kis beszélgetésben, inkább ahhoz legyen bátorságod:)
15:28-nak:
Te is egy vagy a sok közül akik semmit sem tudnak az ilyesmiröl.Inkább ne is irtál volna semmit...
Persze hogy senki sem akar meghalni.
Aki öngyilkos lesz az azért teszi mert nem akarr tovább ugy élni ahogy él és nem azért mert egyáltalán nem akar.
Aki ilyesmit mond valójában segitséget kér.Hogy odafigyeljenek rá és meghalgassák.
Ezzel a szövegell,hogy aki mondja nem teszi meg,pedig csak ártasz te és a hozzád hasonlók.
Tapasztaltam én is mélypontokat mokor meg akartam tenni és ezért átérzem az ilyet.Arra is volt példa a környezetembe,hogy valaki fenyegetözött hogy öngyilkos lesz és az is lett.
Kérdező neked azt mondom,hogy én megértelek,mert voltam én is benne.Te inkább szeretetre vágysz és hogy beszélhess valakinek.
Az öngyilkosságnak is van értelme,de cak ha már az életnek nincs.
Ezt a helyzetet pedig mindenki maga itéli meg,hogy mikor van.
Téged is szeret valaki.Az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!