Hogy gyűjtsek elég bátorságot az öngyilkossághoz?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 00:07
21/35 A kérdező kommentje:
Ha megtetszett egy ruha, valószínű nem volt rá pénz, hogy megvegyem. Vagy ha igen, akkor is anyám szentbeszédét hallgathattam arról, milyen költekezős fruska vagyok. A legkisebb célokat sem sikerül elérnem. Van, hogy elhatározom, hogy elmegyek a sarki élelmiszerboltba, aztán egyszerűen rettegek kilépni az utcára.
2011. jan. 5. 00:48
22/35 anonim válasza:
Szerinted a barátaid miért fordultak el tőled? Nem lehet, hogy feléjük is pesszimizmust sugároztál?
23/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Már elegem van az egészből. '20 éves koromra teljesen kiégtem.'
2011. jan. 5. 01:00
24/35 anonim válasza:
Mi történt 3 hónappal ezelőtt? Valami konkrét esemény, ami miatt megváltoztál? Mi volt az utolsó szép élményed és mikor?
(ha gondolod, tőlem átmehetünk privibe)
25/35 A kérdező kommentje:
Msn jobb lenne, ott még fent leszek egy darabig. Amúgy igen, történt egy olyan esemény, ami miatt megváltoztam. Nem 3 hónapja történt, de akkor is...Nem az vagyok, aki lenni akarok, már nem tudom, ki vagyok.
2011. jan. 5. 01:08
26/35 anonim válasza:
Jó az, ha megírom az msn-címemet levélben? Vagy te írd meg a tiédet, mindegy.
27/35 A kérdező kommentje:
Írd te. Felveszlek.
2011. jan. 5. 01:17
28/35 anonim válasza:
Ha felvettél és nem írok vissza 2-3 percen belül, akkor nem jött át hozzám az értesítés (pár napja jártam így). Ebben az esetben kérlek, küldd el te a címedet, és én felveszlek. Így sikerült múltkor is. Köszönöm.
29/35 anonim válasza:
Én néha bánom hogy amikor a legközelebb voltam hozzá nem tettem meg. Vannak jobb pillanatok, vannak rosszabbak. A változás csak belülről jöhet a jobbításra, magától nem pottyan az ember ölébe a boldogság. Ha nincs erőd a változtatásra, nem javasolhatom őszintén hogy ne tedd meg, de akinek van bátorsága megtenni, annak lett volna bátorsága változtatni is. A legrosszabb az én fajtám aki még megtenni is gyáva és feleslegesen éli mindennapjait.
30/35 anonim válasza:
AZ élethez kell bátorság, nem az öngyilkossághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!