Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen könyvet olvassak, ami...

Milyen könyvet olvassak, ami segít legyőzni a szorongást és az önbizalomhiányt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
császár előd és stohl andrás összes művei
2011. jan. 15. 13:47
 12/19 anonim válasza:

Az élet-, szemléletmódváltás kell ehhez. Először is hozd rendbe magad és légy egy határozott, erős, önmagában bízó ember, hidd el képes vagy rá!;) Ehhez ajánlanám többek között Dr. Csernus Imre könyveit is (könyvtárból is beszerezhető).

Amit nagyon ajánlok: Andrew Matthew könyvei! Abszolút a segítségedre lesznek. :)

Szerintem keresd olyan emberek társaságát, akik vidámak, ösztönzőleg hatnak rád és értékelnek.

A szorongás oldására kitűnő, ha van kivel megbeszélned és ha le tudod vezetni, pl bolond cselekedetekkel, ugrálás, bármi, éneklés, hangos nevetés:) Olvass vicceket, a jó kedv gyógyít:)

Sok sikert kívánok;)

2011. jan. 31. 19:40
 13/19 anonim válasza:

Még valami; normál emberekhez viszonyítsd magad! A sztárok, meg akiket a TV-ben látsz...az mind látszat.

Önmagadat és a boldogságot az emberi értékekben érdemes keresni, mint például személyek,akik akkor is veled vannak, ha baj van:)

2011. jan. 31. 19:44
 14/19 anonim válasza:

[link]

Engem ez hozott helyre.:)

2011. febr. 2. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Andrew Matthews könyveit olvasgasd! Nagyon hasznosak! Kivülről úgy tűnhet, mint egy alsós olvasó könyv, de ami benne van, az nagyon komoly és jó! Egy depressziós, pánikbeteg kollégád...
2011. febr. 8. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2012. jún. 12. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Ide majdnem írtam valami gonoszat. :)

Nekem a Sikerkalauz nagyon bevált.

2012. jún. 12. 20:25
 18/19 anonim válasza:

[link]

[link]

Itt is hasonló a téma:

[link]

2014. máj. 17. 12:22
 19/19 anonim válasza:
Nekem Dr.Guseo András Gondolat hatalma rengeteget segített.Azt hiszem ez a könyv mozdított meg az agyamban valamit,és hogy ebből igenis van kiút!Csak ajánlani tudom:)
2022. júl. 26. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!