Milyen könyvet olvassak, ami segít legyőzni a szorongást és az önbizalomhiányt?
Az élet-, szemléletmódváltás kell ehhez. Először is hozd rendbe magad és légy egy határozott, erős, önmagában bízó ember, hidd el képes vagy rá!;) Ehhez ajánlanám többek között Dr. Csernus Imre könyveit is (könyvtárból is beszerezhető).
Amit nagyon ajánlok: Andrew Matthew könyvei! Abszolút a segítségedre lesznek. :)
Szerintem keresd olyan emberek társaságát, akik vidámak, ösztönzőleg hatnak rád és értékelnek.
A szorongás oldására kitűnő, ha van kivel megbeszélned és ha le tudod vezetni, pl bolond cselekedetekkel, ugrálás, bármi, éneklés, hangos nevetés:) Olvass vicceket, a jó kedv gyógyít:)
Sok sikert kívánok;)
Még valami; normál emberekhez viszonyítsd magad! A sztárok, meg akiket a TV-ben látsz...az mind látszat.
Önmagadat és a boldogságot az emberi értékekben érdemes keresni, mint például személyek,akik akkor is veled vannak, ha baj van:)
Ide majdnem írtam valami gonoszat. :)
Nekem a Sikerkalauz nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!