Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depresszió mennyire bénítja...

A depresszió mennyire bénítja le az embert?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 23:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a Zoloft is egy antidepresszáns mint a többi.amellet hogy hangulatjavító is,depresszióra,és pánikbetegségre adják többnyire.és a cipralex nevűt szedem,és azóta jól vagyok.a hízást leszámítva.
2011. jan. 11. 22:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Több éve élek úgy, hogy csak a szűkebb családommal érintkezem. Nagyon jól érzem magam, addig amíg egyedül vagyok. Amint emberek közé kerülök, rosszul vagyok és unatkozom. A társaság bénítólag hat a gondolkozásomra.
2011. jan. 12. 00:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor sok hasonlítunk utolsó válaszoló.
2011. jan. 12. 02:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is pont így vagyok. Már rég ilyen vagyok, ezért kerülöm az embereket, ha mégis társaságba kellett mennem, pl iskolába, nem tudtam beilleszkedni, mert nem tudtam magamat adni, egyszerűen használhatatlan vagyok, nem jár az agyam, nem veszem a poént, aztán otthon elgondolkozok, hogy miket válaszolhattam volna és milyen jó beszélgetés sülhetett volna ki az egészből, de társaságban ezek a dolgok nem jutnak az eszembe.
2011. jan. 12. 09:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Jó hírem, hogy nem vagy antiszociális. Ha annak érzed néha magad, akkor jó úton jársz. Ugyanis az antiszociális személyiség fő ismérve, hogy nem tudja magáról és nem ismeri el. A depresszió pedig egy hiánybetegség. Sajnos a "depresszióipar" (keress rá) tukmálja, mert jó biznisz az antidepresszáns gyógyszer, de azok sokkal veszélyesebbek, mint amennyit esetleg használnak!!! Kimutatott tény. Sokat tehetünk a depresszió ellen a tudatos pozitív gondolkodással és megfelelő vitaminbevitellel táplálék-kiegészítők formájában.
2011. jan. 12. 11:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm az utolsó hozzászólónak a véleményét. Így gondolom én is. Talán, a negatív hatásoknak túl nagy jelentőséget tulajdonítottunk és ez alakított bennünk ki ilyen érzéseket. Igen, a gondolkozásunkat kell megváltoztatni és önértékelésünket.

A gyógyszerekkel ezeken nem lehet változtatni, sőt csak rontani lehet a helyzeten.

2011. jan. 12. 13:04
 17/19 A kérdező kommentje:
És a bipolárisoknál mi a helyzet a gyógyszer terén?
2011. jan. 12. 15:30
 18/19 anonim ***** válasza:
ugye azt tudjuk hogy a bipoláris zavar,az mániás depressziót jelent,és arra is van gyógyszer.de nem biztos hogy az vagy.1 szakember vélemény nem elég.nekem a kórházban azt állapították meg,és össze vissza gyógyszereztek,mikor kikerültem,azokat a gyógyszereket letettem a körzeti pszichiáterem javaslatára,és a sok beszélgetésünk után kiderült,hogy enyhe depressziós,és pánik beteg vagyok.na ezekre kaptam a cipralex nevű antidepresszánst,és az hozott helyre.ha pedig tényleg mániás vagy,akkor arra is van gyógyszer,de az magától nem múlik el,ahogy itt írják,mert ha megrögzötten teszed a mániás dolgaidat,ahogy elötte sokáig,azt nem tudod hirtelen abbahagyni,még ha nagyon akarod sem.a húgom is ilyen,látom minden nap.
2011. jan. 12. 17:49
 19/19 anonim válasza:

Azért szedem a Zoloftot mert a doki szerint akkut szorongási tüneteim vannak, de úgy tudom ez is a bipoláris betegségek közé sorolható!

Az egyik válaszoló aki a vitamin szedésére buzdít és azt állítja, hogy ezek a gyógyszerek többet ártanak mint használnak vigyázz vele mert ezek mind szcientológusok!

Ezt nem gondolom hanem tudom! Sok beteg lett öngyilkos mert abbahagyta a gyógyszer szedését a szcientológusok kérésére. Tehát ha ilyent ajánl valaki, hogy szedd a Dr.Lenkei vitaminjait az szcientológus!

2011. jan. 13. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!