Holnap megyek MR vizsgálatra és nagyon félek! Mi történik velem?
Az Mr vizsgálat teljesen fájdalommentes,betolnak a gépbe malmozol pár percet,bambulsz,probálj meg ellazulni ha klausztrofobiás vagy.
Te inkább az eredményektől félsz szerintem. Ne aggódj attól nem lesz jobb.
Mielőbbi gyóhgyulást kivánok
Az MR-től félsz, vagy az eredménytől? Szerintem egyiktől sem kell, mert ha gond lett volna, azt a CT kimutatja.
Az MR-ben meg az a legrosszabb, h nagyon hangos(és kb 10-15 perc, mire kész a felvétel), és mivel nem mozoghatsz, tuti, h valamid viszketni fog, vagy begörcsöl, meg ami ilyenkor szokott lenni. Legalábbis nekem ezek voltak a tapasztalatok.
Nekem a bokámat kellett megnézetni, mert elhalt a porc az ugrócsontomon. Nem egy koponya, de komolyan veszélyben forgott, hogy valaha is folytathatom-e a táncot. Szerencsére egy műtét, 4 hét mankó, és gyógytorna után műtét utáni ötödik héten végigtáncoltam az évzáró táncgálát.
Második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!