Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugy érzem hogy beszélnek...

Ugy érzem hogy beszélnek hozzám mikor senki sincs körülöttem. Mi történik?

Figyelt kérdés

Julius közepe óta hangokat hallok. Nyáron, egy női hang suttogott nekem. Ezt mondta: Essszter. Nagyon féltem. Egy darabig hallottam és elmúlt. Mostanában, ujra hallom de most egy női és egy férfi hangot. A férfiüvölt a nővel de nem értem hogy mit mondd. Ráadásul rémálmaim vannak. Nagyon félek. Mi lehet velem?

Elöre is köszönöm.

2010. dec. 29. 16:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meginnt hallottam. SOS.. :'(
2010. dec. 29. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnos mi innen nem tudunk segíteni, legfeljebb együttérzünk veled!!! Sajnálom, ami veled történik. Hány éves vagy? Váratlanul kezdődött ez az egész? Mesélj kicsit, az sokszor könnyít.
2010. dec. 30. 16:49
 13/14 A kérdező kommentje:

14 vagyok. 2 hete nincs.. de lekopogom.. hála az égnek.. :))

remélem nem is lesz többet.. majd irok ha esetleg megint.

2011. jan. 24. 10:44
 14/14 anonim válasza:

Nem tudom aktuális e még, de nekem évekig volt ez. Kb 10 éves koromtól kezdve egészen mostanáig, nyáron múlt el. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy már nem hallom.

Szóval szerintem el fog múlni. Én is veszekedést, suttogást hallottam.

15/l

2015. máj. 3. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!