Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Nem bírom már.

Mit tegyek? Nem bírom már.

Figyelt kérdés
tavaly nyáron kezdődött folyamatosan sírtam mindennap bebeszéltem magamnak hogy meghalnak a szüleim félek társaságba menni úgy érzem senki sem szeret egyszerűen semmihez nincs kedvem úgy érzem nincs értelme az életemnek :( a szüleimnek én ezt nem merem elmondani mert csak kinevetnének...utánna néztem az inerneten pánikbetegség tünetei megegyeznek azokkal amiket érzek...mit tegyek? most is csak rossz gondolataim vannak nem bírok aludni de egyik este sem tudok aludni :(
2010. dec. 25. 23:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
szia. Szinte ugyanigy vagyok en is ha gondolod irj privit es dumalhatunk rola...20/l
2010. dec. 27. 15:59
 12/12 anonim válasza:
szerintem te inkább depressziós vagy...de lehet h tévedek...arra pedig vannak gyógyszerek
2010. dec. 27. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!