Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió, pánikbetegség,...

Depresszió, pánikbetegség, szorongás mi lehet vajon?

Figyelt kérdés

Hát nem is tudom hoyg irjam le amit érzek. Történtek velem rossz dolgok stressz egyebek.

Vannal napok amikor egész jól elvagyok de vannak mint pl ma mikor teljessen kivagyok , gyomoridegem van mindenen agódom tulagódom , rossz érzések törnek rám legszivesebben elmenekülnék elbujnék. Szenvedek nehezen kapok levegőt néha rámtör a hányinger az idegtöl , nem birok aludni éjjel is rámtör az ideg, kétségbeesés.

Nagyon magam alatt vagyok , nehezen mozdulok ki.

Gondoltam arra hoyg pánik beteg vagyok ,de az nem tart egész nap ugy tudom hanem csak rohamokba tör rá az emberre és viszonylag gyorsan elmulik, de ez nem olyan. Ma is egész nap tiszta ideg vagyok szenvedek a bőrömbe.

Nem tudom mi lehet.... de nagyon rossz.

Mindenbe a legrosszabat látom nem tudom a dolgokat pozitivan nézni már nagyon ki vagyok.

2010. dec. 22. 18:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem az állandó szorongás okozhat testi tüneteket, rosszullétet, akár betegséget is. Éppen ezért szerintem is fontos lenne, hogy orvoshoz fordulj(ha eddig még nem tetted meg). Vagy próbáld meg kideríteni, hogy mi okozza nálad a rossz közérzetet, a szorongást. Munkahely, családi gondok? Próbálj elutazni pár napra, hátha az segít. Az öngyilkosság pedig tényleg nem jó megoldás, mert ha az ember csak egy valakinek is fájdalmat okoz vele akkor már nem éri meg .. Szóval csak fel a fejjel!(bár tudom, hogy mondani könnyű)
2011. jan. 8. 16:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Tudom mi váltotta ki ,végül is régebbóta vanak gondjaim tüneteim de ez rásegitett és teljessen összetörtem, ez agy olyan dolog amit ne mtudok megoldani sajnos és várom hogy mi lessz és a várakozás felőrölt teljessen. Ráment az életem
2011. jan. 8. 16:19
 13/13 o.w.a. válasza:

Szia!

Én is ilyen tünetekkel küzdöttem, de meggyógyultam. Ha szeretnéd, úgy hiszem tudnék Neked segíteni a talpraállásban. Írj nyugodtan az o.w.a@freemail.hu-ra, ha úgy érzed valamiben a segítségedre lehetek.

2011. jan. 13. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!