Ez mi lehet? Valakinek esetleg volt már?
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy már egy ideje (kb 2 év) van mikor ugymond rámjön az,hogy hírtelen felgyorsulnak a hangok, ez utóljára vasárnap este volt, és csak a hangok, képek azok nem...és ez minden alkalommal egyre idegesitőbb, és egyre csak úgyérzem, hogy kezdek megbolondulni...ez mitől/mi lehet?esetleg valakinek volt már ijene?:/
15/L
2010. dec. 21. 18:18
31/31 anonim válasza:
Igen, a kamaszkor kezdetétől eleg rendszeresen előfordult velem ez a jelenség. Nem nagyon foglalkoztam vele, azt hittem mindenkivel előfordul. Nem rég beszélgettünk erről egy barátommal, akivel szinten ez történt fiatalabb korában Es azóta kutatok a neten a jelenség után, de semmi tudományos magyarázatot nem találtam eddig ra. Csak itt találtam két kérdezőt is (téged is) pont ezzel a problémával. Azóta veled előfordult ez? Vagy esetleg kiderült, hogy mi okozta? Nekem felnőttként elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!