Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mi lehet? Valakinek esetleg...

Ez mi lehet? Valakinek esetleg volt már?

Figyelt kérdés

Az a probléma, hogy már egy ideje (kb 2 év) van mikor ugymond rámjön az,hogy hírtelen felgyorsulnak a hangok, ez utóljára vasárnap este volt, és csak a hangok, képek azok nem...és ez minden alkalommal egyre idegesitőbb, és egyre csak úgyérzem, hogy kezdek megbolondulni...ez mitől/mi lehet?esetleg valakinek volt már ijene?:/

15/L

2010. dec. 21. 18:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Milyen hangok? A környezeted hangjai, vagy a fejedben hallasz valamit?
2010. dec. 21. 18:22
 2/31 A kérdező kommentje:
akármilyen hang..akár nézem a tv-t, akár az utcán vagyok mintha felgyorsulna
2010. dec. 21. 18:24
 3/31 gyuribacsika ***** válasza:
Tv nézés közben vagy hogyan értsük?
2010. dec. 21. 18:24
 4/31 gyuribacsika ***** válasza:
Szerintem agyi vagy idegi eredetű lehet.Én max. olyat éreztem mikor fizikai munkát gyors ütemben végzem, mondjuk sietve akkor miután a végére értem akkor a munka nagy hevében bennem marad a gyors mozgás megszokása és a továbbiakban is mindent gyorsan akarok csinálni.
2010. dec. 21. 18:27
 5/31 A kérdező kommentje:
hát akkor inkábbugy mondanám hogy a környezet hangjai...
2010. dec. 21. 18:27
 6/31 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy sajnos nem tudom elégé elmagyarázni...beszéltem erről pszichológusnak, hátha valami pszichológiai gond van, de nem érti teljesen hogy hogy értem..
2010. dec. 21. 18:29
 7/31 A kérdező kommentje:

na megprobálom érthetőbben kicsit..kicsit igy hosszabb lesz..

tegyük fel hogy én leülök tévézni.és teljesen nyugodtan, nem végzem közben semmien fizikai munkát, csak fekszem, és lehet hülyén fog hangzani de elsőnek az szokott lenni hogy mintha így megdagadnának vagy hogy is mondjam pl az ujjaim, aztán kezd felgyorsulni a beszéd-meg akár ha mellettem elmegy LASSAN valaki, akkor én azt gyorsitottan hallom...nem sűrűn van, egy évben ugy 6-7x, de minden alkalommal egyre gyorsabban hallom, és már attol félek megbolondulok, van mikormeg nem is érdekel már mert annyira elegem van belőle hogy ugysem tudok mit csinálni vele, nem foglalkozom már vele...

2010. dec. 21. 18:38
 8/31 A kérdező kommentje:

és ugye a skizofréniát kizárhatom a lehetséges okokbol?

végülis tudom, hogy ezt igy nem lehet megmondani, de ugye ez nem az egyik tünete vagy valami?!

2010. dec. 21. 18:44
 9/31 gyuribacsika ***** válasza:
Skizofrénia? Nem hiszem az inkább ilyen tünetekkel jár : A beteg hangokat hall, szagokat érez, hallucinál. Párbeszédeket hall, pedig egyedül van. A fizikai tünetek is fokozódhatnak: furcsa mozgásokat, mimikát végez a beteg. Például hosszú időn keresztül egy természetellenes pozícióban áll, vagy összevonja a szemöldökét, és órákon át úgy tartja.
2010. dec. 21. 18:57
 10/31 A kérdező kommentje:
akkor az már rendben..ennél részletesebben nem tudom, meg szerintem nem is lehet leírni...valami tipp-tanács vagy valami..nekem már mindegy..csak már eléggé idegesit hogy nem tudom mi lehet ez
2010. dec. 21. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!