Valakinek véleménye (ha lehet tapasztalatból) a fehér pall mallról? Esetleg más fehér cigikről? (multifilter, pall mall silver)
Ezt úgy értem hogy aki azt szív vagy szívott annak a véleményére lennék kíváncsi hogy milyet szív/szívott és esetleg a fehér pall mallokról(sima rövid fehér&silver) is megköszönném.
(Ez is az én kérdésem volt igen, de még várok válaszokat arra is, tehát a kérdés lényege kb ugyan az: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__2148446-f..
Ja és a "fehér cigi szar", meg hasonló válaszokra nem vagyok kíváncsi, köszönöm.
Nekem a barátnőm csak fehér cigiket szív, mindig másfajta fehéret próbál ki, zért néha lopok tőle egyet egyet, bár nem szeretem, de érdekel.
A Pall Mallt alapból szeretem kicsit erősebb formáiban, de a fehérnél sem éreztem rossz utóízt, bár nekem nagyon gyenge, mert piros cigiket szívok, mégis tűrhetőnek találtam szívás közben, és én úgy vettem észre, nem is kell nagyon erősen szívni hogy jöjjön belőle valami, mert kicsit puhább "átengedőbb" a szűrője.
Fehér Multifiltert nekem eléggé meg kellett szívnom, hogy valami jöjjön belőle, bár rosszabb utóízse ennek sem volt, egyedül a Fehér Viceroynak, bár az sem volt vészes.
ma 17:07 köszönöm, több válaszra úgysem számítok nagyon, úgyhogy legalább egy normális választ kaptam. Köszi.
Még értékelnék válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!