Csúnya embereknek semmi esélye nincs a boldogságra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 18:06
11/19 anonim válasza:
Van, akit annyira nem foglalkoztatja a külseje, vagy hogy pl. csúnyácska. Meg vannak csúnya emberek tele önbizalommal, vagy vannak akik tudják, h nem túl szépek, mégis úgy vannak vele, hogy nekik is ugyanolyan esélyeik vannak mint másoknak és kijár nekik is mindaz, ami másoknak nem csinálnak problémát belőle és össze is jön nekik minden.. Úgyhogy ja, lehetnek boldogok. Sokszor pont ők lesznek boldogabbak, mint jobb megjelenésű társaik. Az is fontos, hogy te mit sugárzol magadról meg hogy viselkedsz.
12/19 anonim válasza:
Az első válaszolónak üzenem, hogy kösse csak fel ő magát, de most nem?
13/19 anonim válasza:
de van. még több, mint a csórónak.
14/19 anonim válasza:
Ha a boldogsághoz hozzátartozik a párkapcsolat, akkor egy csúnya férfinak nincs.
15/19 anonim válasza:
utolsó, ezt nem értem... egy csúnya férfinak nincs esélye párkapcsolatra ? miért nem? engem a hideg ráz a fotómodell szépségű pasiktól, mind hiú és önző... kifejezetten a nem szép, de okos pasik jönnek be, mert a szépség soha nem azonos a vonzerővel... és egy okos pasi odafigyel, a nőt ragyogtatja...
Láttam már igencsak csúnya nőket is nagyon jó megjelenésű,szép arcú pasikkal,ls mindegyik kapcsolata stabil volt.
nézd meg szépség és a szörnyeteget :)
16/19 anonim válasza:
Én is láttam már csúnya nőket jóképű férfiakkal, fordítva ritkább. Meg nem azokról beszéltem, akik az átlagnál vmivel csúnyábbak, hanem akik már tényleg visszataszítóan csúnyák, mint pl én.
17/19 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne véleményt mondani fotó alapján. Bár gondolom nem fog senki feltölteni magáról.
18/19 anonim válasza:
De Jimmynek is hány szeretője volt? Vagy csak a pénzére hajtottak azok a ribancok? Bár elég sanszos.:D
Amúgy jól elintézte az asszony.:D
19/19 anonim válasza:
Utolsó, pontosan, a pénzére hajtottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!