Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ebből lehet baj? Tényleg...

Ebből lehet baj? Tényleg drogos lennék? 17/L

Figyelt kérdés
kb 4 hónapja kezdtem antidepresszánst szedni. az elején 25 mg-ot, majd az orvos emelte 50re. az utóbbi napokban nem vagyok jól, és azt hiszem emelni kéne 75mg-ra/nap. anyukám szerint ha így folytatom drogos leszek...???
2010. dec. 14. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Anyukáddal nehéz dolgod lehet. :(
2011. jan. 22. 00:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Hihetetlen butaságokat olvasni itt, azt nem értem minek ír ide olyan , akinek lövése sincs a dolgokhoz. Az antidepik, nyugtatók mind függőséget okoznak. An antidepiknél van egy úgymond rászokási idő is ami kb 1 hónap. Azt belőni , hogy kinek mennyi az az adag amivel jól elvan az sajnos lutri , az orvosok sem tudják , csak próbálkozni tudnak.

17 évesen nagyon fiatal vagy , én a helyedben megpróbálnék valamilyen alternativ modszert. Rengeteg van. Igaz nem tudom , hogy mennyire komoly a problémád.

2011. jan. 22. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Remélem jársz terápiára, máskülönben a gyógyszerszedés csak tüneti kezelést jelent, nem megoldást.

Milyen problémára, tünetre szeded?

2011. jan. 22. 14:51
 14/14 anonim válasza:
Az antidepresszáns függőséget okoz, szerintem anyud így értette, biztos aggódik érted, azért mondta ezt. Ami téged illet, ne feledd, hogy a gyógyszer csak a tüneteket csökkenti, a kivált okot nem szünteti meg. Azt javaslom neked, hogy próbáld megállapítani a depresszió okát, és változtass. Próbáld kiadni magadból. Kívánok sok erőt és kitartást!
2011. jan. 22. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!