Tudom, hogy baromság, de mit tegyek, ha úgy érzem, hogy jó lenne, ha minél hamarabb meghalnék?
Ha annyira meg akarnál halni, akkor már rég meghaltál volna...
Szerintem próbáld meg élvezni az életed.
Egyébként mi az ami miatt meg szeretnél halni? (ha szabad tudni)
Az okát elmondhatnád, nekünk, vagy valaki másnak, aki a barátod, esetleg egy pszichológusnak. Valaki biztosan segít TÚLÉLNI.
De nyugodj meg, nem fogsz meghalni, mert még itt vagy. Egyél, igyál rendesen, ettől is jobb lesz a közérzeted. Menj emberek közé egy nyugodt helyre, pl.: park-ba, talán színházba.
És tényleg beszélgess erről, ha nincs kivel akkor tényleg pszichológus, vagy egyéb lelkisegély kéne neked...
Biztosan nyomós okod lehet, ha ilyen kérdést teszel fel. De úgy tartják a halál sem megoldás. A problémád ha itt nem is mondod el, valakivel beszéld meg, és kívánom találjatok megoldást, hogy ne az legyen a kérdésed hogyan haljak meg, hanem hogyan NE haljak meg. :)
Mindenkinek vannak problémái, sokan érezzük úgy, hogy az élet nem jó, meg kéne halni, de az élet szép, csak tudni kell élni. Mindennek a jó oldalát kell nézni. Viszont úgy gondolom most neked komolyabb problémád lehet, talán nem tudod a jó oldalát nézni, mert nincs. Ilyen esetben megoldást kell találni. Tudom beszélni könnyű, de ha megfogadod a tanácsokat, és segítségért fordulsz(barátok, meg szakember), akkor sikerülni fog, és te is élvezni fogod az életet. Rád talál majd a boldogság s akkor nem kívánod hogy meghalj.
Egyél, igyál, ne tedd tönkre magad, megkaptad az életet, élj vele...:) Sok sikert :) Szívemből kívánom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!