Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Veletek is így van, depresszió...

Veletek is így van, depressziós társaim?

Figyelt kérdés

Ha nem történik semmi, minden rendben van, akkor én vagyok rosszul, ha pedig történik valami igazán nagyobb probléma, én tűröm a legjobban.

Például amikor ment a vállalkozás, itthon minden jó volt, depresszióba estem, most amikor csődbe mentünk, különösebben nem visel meg, pedig nem tudni jövő hónapban mi lesz velünk.

Valahogy a külső történések nem hatnak rám annyira, mint a "semmi".

2010. dec. 11. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az a bajod hogy magadnak gyártod a gondokat, mikor nincsenek. Próbáld meg élvezni a perceket, a boldogságot, és ne vonzd be a rosszat!
2010. dec. 11. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

igen :S

Pontosan ahogy az első mondta, gyártom magamnak a gondokat.

2010. dec. 11. 21:15
 3/10 kojee ***** válasza:
Lehet mániás időszakodban talált meg a probléma. Ha már jártál orvosnál depresszióval és megállapította a betegséget, akkor elmondta a tüneteit, fázisait és diagnosztizálta, hogy milyen depresszió. Ennek megfelelően kaphatsz ugye kezelést.
2010. dec. 12. 09:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy pontosan nem tudom, hogy depressziós vagyok e :S Az orvosom nem mond semmit, gyógyszert kaptam. Talán nekem kéne rákérdezni, hogy mi van, nem tudom... Többféle panaszom is volt, derelaizáció, kényszergondolatok, depresszió, és az orvos azt mondta, hogy beképzelek dolgokat a második alkalommal. Első alkalommal voltam nagyon rottyon, másodjára már javultam a gyógyszertől.
2010. dec. 12. 15:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Mármint a második alkalommal mondta, először antidepresszánst kaptam, hátha beválik, mert ha nem, akkor mást kell, hogy adjon.
2010. dec. 12. 15:05
 6/10 kojee ***** válasza:
100%
háziorvos vagy szakorvos látott?
2010. dec. 12. 15:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Pszichiáter.
2010. dec. 12. 21:19
 8/10 kojee ***** válasza:
100%

Az jó ha szakember is megvizsgált. Járjál utána a betegségednek, kérdezd meg az orvost, nézd meg a papírokat amit adott, nézzél utána a neten...(tünetek, gyógymódok, lefolyás...)

Amúgy a depresszió jó része gyógyítható, illetve kezelhető.

2010. dec. 13. 00:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez, amit leírtál, szinte iskolapéldája a neurózisnak, a depresszióra viszont még csak nem is hasonlít.
2010. dec. 13. 01:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem adott még semmilyen papírt, lehet, hogy csak egy átmeneti állapot, nem tudom. Voltam pár éve pánikbeteg, akkor se kaptam papírt, nem tudom, hogy működnek ezek a dolgok, pánikbetegségénél is kéne, hogy adjon papírt vagy sem.

Lehetséges, hogy igazad van, hogy neurózis. És arra mi a gyógymód?

2010. dec. 13. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!