Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Depresszios tarsaim, ti sem...

Depresszios tarsaim, ti sem talaltok partnert?

Figyelt kérdés
30/N vagyok,de nekem nem megy...
2011. jan. 9. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
De, cs sosem megfelelőt.
2011. jan. 9. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:

33/F

Általában sikerül találni, de a hozzánk hasonlók lelki világát nem sokan értik meg, ezért sosem számítok hosszú kapcsolatra. Lehet, meg kellene próbálnom egy depis nővel? Elméletem szerint a megértés miatt az is megtörténhetne, hogy kigyógyulnánk.

2011. jan. 9. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
írjatok egymásnak, légyszi...:)
2011. jan. 9. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Most azért nem találsz társat, mert depis vagy, vagy pedig azért vagy depis, mert nem találsz társat? Nem mindegy.
2011. jan. 9. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Én egy depressziós társa vagyok. És szerintem még ember annyi szeretetet és megértést nem adott másik embernek amit én adtam neki. És mi a köszönet? Amikor olyanja van elfordul tőlem, rideg és közömbös velem és ez nagyon fáj...

Mintha bennem is ellenséget látna. Aztán pár nap és úgy néz rám mint az istenre, bújik hozzám, minden létező módon kimutatja, mennyire szeret és bűntudata van, a viselkedése miatt. De én ezt már nem bírom, felőről az egész. Ezért azt javaslom, előbb próbálj kigyógyulni, aztán keres párt, mert nincs jogod mást magaddal rántani, lelkileg kikészíteni.

2011. jan. 29. 21:48
 6/6 anonim válasza:

Én nem vagyok depresziós.

Én normális vagyok.

De sajnos én sem tudtam még találni sem hosszú sem rövid távra partnert. :/

19/F

2015. febr. 21. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!