Depresszios tarsaim, ti sem talaltok partnert?
33/F
Általában sikerül találni, de a hozzánk hasonlók lelki világát nem sokan értik meg, ezért sosem számítok hosszú kapcsolatra. Lehet, meg kellene próbálnom egy depis nővel? Elméletem szerint a megértés miatt az is megtörténhetne, hogy kigyógyulnánk.
Én egy depressziós társa vagyok. És szerintem még ember annyi szeretetet és megértést nem adott másik embernek amit én adtam neki. És mi a köszönet? Amikor olyanja van elfordul tőlem, rideg és közömbös velem és ez nagyon fáj...
Mintha bennem is ellenséget látna. Aztán pár nap és úgy néz rám mint az istenre, bújik hozzám, minden létező módon kimutatja, mennyire szeret és bűntudata van, a viselkedése miatt. De én ezt már nem bírom, felőről az egész. Ezért azt javaslom, előbb próbálj kigyógyulni, aztán keres párt, mert nincs jogod mást magaddal rántani, lelkileg kikészíteni.
Én nem vagyok depresziós.
Én normális vagyok.
De sajnos én sem tudtam még találni sem hosszú sem rövid távra partnert. :/
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!