Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen betegségnek hívják, ha...

Milyen betegségnek hívják, ha szavakból kihagyok betűket?

Figyelt kérdés
Nem mindig tudja az agyam irányítani a kezem,tudom,hogy melyik betű jön,mit akarok írni,de nem mindig azt írom és úgy,ahogy szeretném.Ez milyen betegségre utal?
2010. dec. 11. 17:27
1 2
 11/16 anonim válasza:

Ha gondolod írj privát e-mailt.. Szeretem meghalgatni az embereket, mostanában valahogy ezzel foglalom el magam, mások gondjait meghalgatni, így talán a sajátaimról megfeledkezem... Szivesen beszélgetnék veled erről, ha gondolod

18/L

2010. dec. 13. 18:32
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi,de nem szeretném szétbőgni az agyam:(

Aranyos vagy és látom van bennünk némi közös:)

Én is mindig mások bajait hallgatom meg,sajnos ha jobban bele gondolok,tőlem senki nem kérdezi meg a férjemen kívül,hogy hogy vagyok.

Elég önző rokonaim vannak,mindig akkor találnak meg,ha kell valami.Remélem hamarosan túl lépek ezen,mert van egy kisbabám,aki 8 hónapos és nem mindig vagyok toppon,hogy 100%-ban vele is tudjak foglalkozni.Foglalkozom vele,ne értsd félre!Csak lelkileg néha sok,amikor sír,vagy nyügös,mert jön a foga.Aztán jött ez a figyelmetlenségem,vagy nem is tudom...amiről igazából a kérdésem is szól.Kezdek kicsit magam miatt aggódni.A férjem szerint hülyeség,tegnap említettem neki.Ő csak a hajhullámosat jegyezte meg,mert iszonyat mennyiség hullik ki napközben és hajmosáskor is.Biztosan a stressz.

Optimista ember vagyok alapjában véve,de most úgy érzem,besokaltam,összecsaptak a fejem felett a hullámok.

Köszi,hogy írtál!

2010. dec. 14. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Szülés utáni depresszió is fennállhat nálad. Szakemberhez kellene fordulnod! Különben a baba is kárát láthatja.

Miért ódzkodsz a segítségtől? Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Ha a testünk megbetegszik, akkor ugye mindig elmegyünk az orvoshoz. Miért nem tesszük ugyanezt, ha a lelkünk betegszik meg? Kevésbé fontos talán?

2010. dec. 14. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Így van. Szülés utáni depresszió. A hormonok a ludasak. Lehet, hogy magadtól is kilábalsz belőle, igyekezz otthonról néha kiszabadulni, kirándulni, moziba menni, sétálni, barátnőzni, férjezni, egy-két hetente néhány órára gyerek nélkül. Multivitamint is szedhetsz meg sok gyümölcsöt.
2010. dec. 14. 19:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtatok!

Nem igazán mentem sehova mostanában,max. tesco,lidl havi 1-2 alkalommal.Barátnőm sem igazán van a rokonaim pedig elég önzők és pletykások,erre pedig nincsen szükségem.Talán elmegyek csak sétálni néha.

A férjemnek vettünk egyszer Valeriana drazsét,mert nehezen tudott elaludni,lehet néha veszek be 1 szemet,bár nagyon gyógyszer ellenes vagyok.Aztán várok még egy picit,ha nem javulok,felkeresek egy dokit.

Még egyszer köszönöm,hogy foglalkoztatok a kérdésemmel!

További szép napot!

2010. dec. 15. 09:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Diszkalkulia a számolásoknál fellépő zavar.

Szerintem sem alakulhat ki 29 évesen. Egy jó pszichológus segíthet neked, nemcsak ebben, hanem a problémák feldolgozásában is.

2010. dec. 23. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!