Tényleg egy csomó betegségnek idegi alapjai vannak?
Mármint hallottam, hogy allergiát, meg egy csomó más betegséget idegi alapon alakulnak ki.
Hogy valaki mindennap ideges, stresszes, dühös akkor előbb-utóbb betegsége lesz.
Ez igaz, vagy csak kamu?
Én hiszek ebben, de szerintem ez is olyan dolog, mint a jóslás. Valaki hisz benne, valaki nem...
Nekem az asthmámra azt mondta, egy hölgy, azért lehet mert feltehetően elvagyok kényeztetve és nincs meg bennem az adok-kapok egyensúly->ezért van a levegő vevéssel és a levegő "adással(lélegzéssel)"gondjaim.
"Én hiszek ebben, de szerintem ez is olyan dolog, mint a jóslás. Valaki hisz benne, valaki nem... "
Azért ne keverjük össze a két dolgot. A lelki gondok, a stressz, a szorongás számos betegséghez vezethet. Ami viszont a "betegségbelemagyarázósdit" illeti (már meglevő betegségbe próbálnak hajánál fogva ráncigálva belebeszélni valami homályos lelki problémát, amit az szimbolizál): Nos, az biza nem több, mint aminek látszik, belemagyarázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!