Milyen betegségnek hívják, ha szavakból kihagyok betűket?
Köszi!
Ez csak mostanában jelentkezett.Néha keverem is a betűket...lehet idegi alapon?Mit lehet vajon vele kezdeni?
diszlexia-olvasási zavar
diszgráfia-írászavar
Tehát diszgráfia.
Köszönöm a válaszokat!
29 éves vagyok.Mostanában nehezen szedem össze a gondolataimat és nehezemre esik írni.Sok a gond is,talán idegi kimerültségtől van...várok egy picit,össze szedem magam és,ha nem változik a helyzet,felkeresek egy orvost.Nehezemre esik a számolás is,mintha nem fogna az agyam:(
Azért kérdeztem a korodat, mert 29 évesen nem alakul ki már diszlexia, diszgráfia!
Nekem az első gondolat, ami eszembe jutott, az a depresszió! Persze nem tudok rólad semmit, az idegrendszeri hátteret ki kell zárni (pl valamilyen neurológiai kóros folyamat okozza), viszont depresszió produkálhat a tiédhez hasonló tünetet. ű
Mindenképpen orvoshoz kell menni.
Köszönöm a válaszokat!
Az apukám nem régen hunyt el:(
Eléggé zárkózott vagyok,nem beszélek erről...akkor valószínűleg ez lehet az ok.Meg egyébként is sok a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!