30-40 év közötti, súlyos depresszióban szenvedő férfiak, titeket mennyire akadályoz a betegségetek a mindennapokban?
Szerintem jó lesz, ha megtanulsz olvasni! Mintha nem ezt kérdeztem volna!
Ahhoz semmi közöd, hogy mi az én bajom forrása!
Egyébként, hogy megmondjam: kezeltetem magam, dolgozom, vannak barátaim, nem ülök otthon, és csak sajnálom magam!
Csak éppen kíváncsi lennék úgy általában erre a dologra!
Bölcsebb maradtál volna, ha nem írsz semmit!
Annyira egyszerü azt mondani hoyg a depressziót kezelni kell... Én 32 éves F vagyok.
Nekem teljessen tönkre ment az életem emiatt , nem tudok dolgozni, társadalmi életet élni teljessen össze vagyok törve. Biztos van aki tudja ezt kordába tartani de nekem nem megy sokat gondolok a halálra , jó lenne meghalni..
Csak a barátnőm miatt élek még , neki nem akarok fájdalamt okozni de nem tudom medig birom még...
Kedves Utolsó Válaszoló!
Szívesen segítenék Neked, mert úgy érzem, két hasonló problémával küzdő ember sokat tud segíteni egymásnak, mivel ismerik a betegséget, problémákat, és nem azt hajtogatják, hogy "szedd össze magad"... (Szerintem Te is tapasztaltad, hogy a köztudatban ez a "menő").
Ha gondolod, írj privit, szívesen segítek Neked.
Nem tudok privit irni, nincs kint az email cimed. Én is ugy gondolom hogy hasonló hejzetben levő emberek jobban átlátják megértik a másik baját és tudnak segiteni.
Nagyon sokszor én is megkaptam hoyg ugyan szedjem már össze magam, hát könyü azt mondani de sajnos a nagy töbség ezt nem érti meg... Ha gondolod beszélgesünk..
Kedves Utolsó Válaszoló!
Szívesen beszélgetnék Veled, írj!
Ne félj nyíltan beszélni a problémáidról, hiszen sorstársak vagyunk:)
Egyébként megértem a helyzetedet, nekem is sokáig nagyon nehéz volt felvállalni a betegségemet mások előtt, mert rengeteg előítélet van a társadalomban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!