Ez depresszió vagy inkább szorongás lehet? Bőven lent
Sok mindenen, nagyon hamar feltudom húzni magam. Eléggé gyorsan változik a hangulatom, egyik pillanatban vigyorgok meg minden, másikba meg már semmihez nincs kedvem..
Mostanában egyre gyakrabban-elég hamar elsírom magam...meg elég durva gondolatok járnak a fejemben, hogy pl megkínoznék valakit, kiváncsi lennék milyen reakciot váltana ki belőle...Az a helyzet, pszichológushoz járok a szorongás miatt, de amiket leirtam, azok azután kezdődtek, miután két hét után visszajöttem.. 15/L
A terápiának többféle módszere van. A csoportterápa csak egy lehetőség. Ennek lényege, hogy a többi fiatal tükrében megismerd magad.
Először fontos kideríteni, hogy pontosan mi is a problémád. Ehhez kell a vizsgálat.
Egész eddig ezt írogattam:)
A pszichológus megvizsgálja a pszichés állapotodat tesztekkel, beszélgetéssel. Kb 3-4 alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!