Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok? Vagy ez...

Depressziós vagyok? Vagy ez normális a koromban?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és sokan mondták,hogy kifordultam önmagamból az elmúlt 1-2 évben...

Állandóan ideges vagyok,meg sokat sírok,de mindenért...

És dühkitöréseim is vannak:S

de utána mindig megnyugszom.Nem érzem már jól magam sehogy sem és mindig van valami bajom.Suliba se szeretek lenni,otthon sem,mivel mindig megy a balhé(mintha diliházba lennék)és sok rossz dolog történt már velem az elmúlt 3 évben meg a családommal.Anyunak mondom,hogy elegem van!csak ennyit mond: nekem is...

Soha nincs kedvem semmihez,csak mindig ülök a szobába meg bámulom a falat,gondolkodok meg ilyenek...bediliztem????

Egy könyvben azt olvastam ez depresszió és megijedtem...

szerintetek????

annyira össze vagyok zavarodva:(

2010. dec. 1. 21:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán van olyan ember akiben megbízok,barátnőim vannak,de töbször átvertek már,szóval nem bízok bennük...
2010. dec. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!