Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ez? Valaki segítene?

Miért van ez? Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Ha valami fontos dolog előtt állok állandóan rám jön a nagy WC-zés, vagyis csak az inger, de van úgy hogy 5-6szor el kell mennem a wc-re de semmi. Volt úgy hogy a kocsival is meg kellett állnom, mert azt hittem mindjárt baj lesz....de semmi. Ha pedig túl vagyok azon, ami ezt kiváltotta, napokig szorulásom van. Mit tehetnék? Nagyon sokat szenvedek és ez olyan kellemetlen.
2010. nov. 29. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
nálam is ugyanez....nemtom mit lehetne vele tenni
2010. nov. 29. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni, pl vizsgák előtt. Be szoktam venni egy reasec-et, az tutira megszünteti az ingert, de sűrűn nem szabad szedni, mert van, hogy utána egy napig nem megyek wcre :S De akkor muszáj bevennem, mert különben csikar a hasam egyfolytában :S
2010. nov. 29. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:
pszichoszomatikus. A stressz miatt van. Nyugodj le.
2010. dec. 7. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!