Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel vigasztaljam, már nem...

Mivel vigasztaljam, már nem tudok vele szinte mit tenni!?

Figyelt kérdés
Osztálytársam aki a barátnőm felvágta az ereit, de nem mélyen, viszont eléggé vérzik neki. Szóval, volt egy fiú, akivel beszélt msn-en meg találkoztak is volna, de a bnőm soha nem ért rá... majd mikor ráért vna akkor a fiúnak volt rossz. És a fiú most összejött egy lánnyal az osztályunkból, és a barátnőmnek az fájt nagyon h csak így elhagyták! Pedig mondtam neki, h nem is voltatok együtt meg nem éri meg ilyet csinálni! Meghogy több milliárd fiú van még a Földön, és majd lesz valakije. Még csak 13 éves, és 14. Nem nagy a különbség, de mégis én öntöm belé a lelket. (Én is lány vagyok... ) A szülei nem tudják, csak annyit h most valami fiú miatt, nagyon elvan keseredve. Én nem mondok nekik semmit, nehogy a bnőmnek rosszabb legyen, de ha így folytatja elmondom az összes dolgot!!
2010. nov. 29. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:

A fiúval előzőleg már találkozott a barátnőd, vagy most találkoztak volna először? Bocsánat, ha hülye kérdés, de nem derült ki egyértelműen a leírásból.

A felvágott ereit ő mutatta, vagy magadtól vetted észre? Voltak már előzőleg hasonló (nem feltétlenül ennyire drasztikus tettekben megnyilvánuló) cselekedetei vagy bármi egyéb?

Elég nehéz helyzet amúgy, mert a szüleiknek "joguk" lenne tudni, hogy a lányuk ennyire instabil, viszont ha te általad tudják ezt meg, akkor a barátnőd ezt nagy valószínűséggel árulásként fogja megélni.

Jó kapcsolatot ápol amúgy a szüleivel?

Ha beszéddel nem tudsz rá hatni, akkor próbálj meg vele minél több programot szervezni, hogy érezze a támogatást.

2010. nov. 29. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor talákoztak volna először. Nem volt semmi ehhez mégcsak hasonló se, csak szereti a feketét, mindig abba jár... Az anyukájával jóba van, az apukája nem nagyon szól hozzá se, mert állandóan dolgozik, alig van otthon. Azt mondja neki az apja nem hiányzik annyira. Kamaszodik, így az anyjával sincs mindig együtt.
2010. nov. 29. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ennek a lánynak segítségre van szüksége, pszichológusra. Beszélj vele, hogy vagy a szüleinek mondja el, hogy nincs jól vagy, ha van, keresse fel az iskolaorvost. Mit gondolsz, az Anyukája jól kezelné a helyzetet, támaszkodhatna rá a barátnőd?
2010. nov. 29. 14:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Jól kezelné az biztos! Nagyon aranyos és megértő nő! Iskolaorvos nincs, viszont segélyvonal vagy valami ilyesmi létezik, majd ajánlom figyelmébe!
2010. nov. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!