Súlyos depresszióban szenvedők, hogy érzitek magatok mostanában?
Figyelt kérdés
Én is súlyos depressziós vagyok, és sok hullámvölgyem van mostanság.2010. nov. 26. 11:30
1/11 anonim válasza:
Egyik pillanatban még mosolygok, a másikban meg sírógörcs jön rám. Talán a most közelgő ünnepek miatt van nálam is ez a hullámvölgy, hogy egyedül leszek...
2/11 anonim válasza:
Ebben a rossz időben kinek nincsenek hullámvölgyei? Majd tavasszal minden jobb lesz. Remélem...
3/11 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mások hogy érzik magukat, én személy szerint nem éppen a legjobb formámban vagyok. Lehet hogy tényleg igaza van az első hozzászolónak, hogy jönnek az ünnepek és azért vagyunk ilyenek, csak remélni tudom, hogy tavasszal tényleg jobb lesz...
4/11 anonim válasza:
Szedtek rá gyógyszert? a gyógyszer mellett is vannak hullámvölgyek?
5/11 anonim válasza:
Szerintem rájöhettél,hogy ősszel fokozódik a borongós sötét időben.Próbálj minél többet kimozdulni csakazértis alapon.
6/11 anonim válasza:
Én már gyógyult vagyok, azóta mióta kiszórtam a kukába az összes gyógyszerem és megtanultam magamon segíteni.
7/11 anonim válasza:
nekem nincsenek hullámvölgyeim mindig inkább mindig olyan egyhangúan unottnak érzem magam néha van 1-2 jobb nap de nem évszakonként változik nálam.
9/11 anonim válasza:
Két okból írtam a fenti hozzászólást.
1. Talán némi humor segít a búbánaton. (Bár pontosan tudom, hogy a depressziósnak nem az a baja, hogy szomorú.)
2. Bár nekem csak enyhébb hangulatzavaraim vannak, de az elmúlt hónapok politikai eseményei nem tettek jót neki. Komolyan.
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, jó a humorod! Amikor elolvastam, jót nevettem, ez már fél siker!
2010. dec. 6. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!