Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikosok más is van így?

Pánikosok más is van így?

Figyelt kérdés
A felgyülemlett sztressztől pár napja volt egy pánikrohamom. Kb. egy éve volt már ilyen, viszont akkor egy gyógyszer elhagyásának tulajdonítottam a dolgot, és végül is elmúlt. A legrosszabb a szorongás. Tegnap egész nap görcsben voltam és egyszerűen nem tudtam másra gondolni. Már attól féltem bedilizek? Más is volt így ezzel,hogy egyszerűen akármit csinált csak ez járt az eszében? Nem mindig negatívak voltak a gondolatok, bár nagyrészt igen (attól való félelem,hogy nem fogok meggyógyulni stb), de ugye ha meg meg tudtam magamat nyugtatni, akkor is erre gondoltam. Este már be kellett vennem egy nyugtatót úgy elfáradt a testem.Tényleg meg fogok bolondulni? Nem fogom tudni kikapcsolni az agyam? A férjem mindig azt mondja,hogy ez egyedül rajtam múlik, de egyszerűen nem megy. SZinte egész nap benne van az agyamban a gondolat! Más járt már így esetleg?
2010. nov. 25. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen én is így vagyok ezzel. REgyszerűen nem megy ki a fejemből, és mindenféle rémes dolog jár a fejemben.
2010. nov. 25. 12:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk nem mindig rémesek, van ,hogy arra gondolok,hogy minden rendben lesz, ott a családom, a csodálatos férjem stb. csak hát akkor idegesít, hogy miért gondolok ennyit erre! És nem mit szoktál csinálni ilyenkor?
2010. nov. 25. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia!Rám pár hete jött rám a szorongás,nagyon féltem,mindenféle tünetet produkáltam.Mindig azt "vártam",mikor ájulok el.Elkezdtem a magnéziumot,és a b komplexet szedni,és napról napra jobban vagyok.Próbáld meg.
2010. nov. 25. 12:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Magnézium már szedek! Nekem igazából azzal van ugye gondom,hogy saját magam lovalom bele a dologba azzal,hogy nem tudok másra gondolni. Tegnap már azt hittem megőrülök? Kérdezgettem is szegény férjemet,hogy így szoktak megbolondulni az emberek? Ha anno nekem valaki azt mondja,hogy valamiről nem tudja elterelni a gondolatait, nem hiszem el. De tényleg így van! Mondjuk ma már jobb! Ilyen pici belső remegésem van, de közel sem olyan erős,mint tegnap, amikor egész nap görcsben volt a testem!
2010. nov. 25. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
A húgom (15) pont ebben a szörnyű betegségben szenved, ma volt dokinál, mert már 2 hete alig alszik valamit.Úgyhogy ismét magne b6-ot szed, ha nagyon nem tud aludni, akkor anafranilt, de hogy ne legyünk ennyire drasztikusak, valami macskagyökérfélét írt fel ma az orvos és mennie kell pszihológushoz még ma.
2010. nov. 25. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
A második vagyok.Sajna nálam is igy van,hogy mindig arra gondolok.A férjem nekem is türelmes,van egy fél éves kislányom,igy próbálom én is elterelni magam.Viszont ha eszembe jut érzem az imbolygást,rossz közérzetet,görcsben van a gyomrom.
2010. nov. 25. 12:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Szintén így voltam. Ismerem az érzéseidet, tudom, milyen rossz :S De odáig fajult nálam, hogy már egyszerűen nem bírtam, sőt a pánikrohamok is előjöttek napi szinten. próbáltam magnéziumot, de rövid időn belül kellett a javulás, mert nem bírtam már elviselni a folyamatos szorongást, félelmet, hogy megőrülök. Elmentem pszichiáterhez, kaptam gyógyszert, szerencsére már javulok, nem jár az agyam egész nap. Próbáld meg a vitaminokat, aztán ha nem elég, keress fel egy orvost.
2010. nov. 25. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Menj el pszichiáterhez. Nem kell beutaló, csak időpontot kell kérni a rendelőben. Elmész, a dokival beszélsz, kapsz gyógyszert, és meggyógyulsz. Ha van kedved, írjál mailt. Én már kigyógyultam.
2010. nov. 25. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
A gyógyszertől nem gyógyul meg. Csak elnyomja. Te sem vagy gyógyult csak elnyomott. Ha nem kapnád meg a dilibogyód egyből produkálnád a tüneteidet. A gyógyszer csak tűzoltásra jó,terápiás szinten.
2010. nov. 25. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:31

Te milyen tipusú gyógyszert kaptál?

Köszi

2010. nov. 25. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!