Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet ideglázam van?

Lehet ideglázam van?

Figyelt kérdés
Tavaly november óta elég gyakran van hőemelkedésem 37.4nél feljebb sose megy.voltam mindenféle kivizsgáláson nem állapítottak meg semmi rendellenességet.Elég sok minden történt ebben az évben stresszes vagyok eléggé, rossz dolgok történtek szerelem stb:) szoval az idegláz az egyfajta pánik betegség?Mert olayn már előfordult h stressz helyzetben fejfájás hőemelkedés hányás szimplán fájdalom volt.Pszichologushoz még nem küldtek.Mennem kéne?
2010. nov. 24. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy valamilyen oka van a gyakori hőemelkedésednek. Ha legalább annyit megírtál volna, hogy 23 éves nő vagyok, 87 kg, és 150 magas. Az életmódom a következő: állandóan jeges vízben kell mosnom a patakban, az Iluska ruháit. Már csupa seb vagyok.
2010. nov. 25. 00:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Jut eszembe: elmehetsz pszichológushoz is, de neki ehhez semmi köze sincs.
2010. nov. 25. 00:44
 3/5 A kérdező kommentje:
jó 17/L/173/tök átlag test súly/életmodom abszolut nem megeröltető felkelek iskola benn ülök hazajövök alszom néha elmegyek errearra hazamegyek alszom (Y)
2010. nov. 25. 01:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljes kivizsgálásra van szükség, mert ez akár súlyos betegség jele is lehet.

Ugyanakkor lehetséges az is, hogy egyszerűen ennyi a normális hőmérsékleted. Ha nem találnak semmilyen betegséget, akkor ez van.

Idegláz nevű betegség nem létezik.

2010. nov. 25. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Most, hogy írtál pár adatot magadról, el lehet indulni. Én ezt találtam neked. Olvasd el.

[link]

2010. nov. 26. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!